ILIJA MILJANIĆ: Pitanje Krivokapićevoj vladi - Zbog čega još dozvoljava Đukanoviću da se šetka po belosvetskim metropolama

V. K.

09. 11. 2021. u 09:17

ILIJA Miljanić, funkcioner Nove srpske demokratije, uputio je pitanje „oslobodilačkoj Vladi Zdravka Krivokapića“, zbog čega još dozvoljava Milu Đukanoviću „da se šetka po belosvetskim metropolama i da se udara sa dugim laktovima sa Borisom Džonsonom a sve da skrene pažnju od spržene Crne Gore, uzduž i popreko“.

ИЛИЈА МИЉАНИЋ: Питање Кривокапићевој влади - Због чега још дозвољава Ђукановићу да се шетка по белосветским метрополама

Foto: Privatna arhiva

- Kum ga proziva da je vlasnik restorana Aman u Veneciji gde se venčavaju strateške ličnosti podzemlja i odigravaju ljubavni riturali, a sprženi Nikšić ovih dana doživljava konačnu provaliju nakon navodne prodaje - predaje čuvenih Boksita poljskom operatoru. Nakon raubovanja izvesnog vlasnika Boksita Veselina Pejovića za kratki rok otpliva u of šor destinacije oko 100 miliona evra od eksploatacije crvenog zlata. Sve rađeno bez ikakve kontrole eksploatacije, čista raub pljačka  a kontrole države nema do dana danas. Zašto gospodo iz resernog Ministarstva niste preispitali rasturanje eksploatacionih ležišta na najprizemniji način. Inspekcijskih službi ni upleće  u danonoćnoj nekotrolisanoj raub- eksploataciji iz XVIII veka. Poneko prošetao od nadležnih državnih  organa i naravno zažmurili i neposredno učestovali u sahrani milijardi vrednosti nalazišta nekadašnjeg giganta crvenog boksita u Evropi. Od preispitivanja privatizacija rasutih preduzeća ni od ove Vlade apsolutno ništa, već se ćuti i samo gleda Đukanovićev voz, koji trpa, nosi i guta sve pred sobom, a još u otpozdravu zauvija kao u ratne dane 1941. god. Strukovni poslanici sa strukom savijaju prste, stežu jezik a ko ima brkove naškilji kao da nišani goluba u letu. Nažalost radi se o strukovnim  privrednicima pozicije, koji su sada na vlasti, gde niko ne progovara o hazardu, koji se dešava u nikšićkim Boksitima. Verovatno se zornoj Vladi i poslanicima, udobnije ljuljati kod sekretarica uz pikovanja po fejzbuk profilima za  traženja destinacija za slavlje pred novogodišnje praznike. Ura proleteri? Rastrčao se predsednik Montenegra, kod Nezavisne domovinske Hrvatske da se Milanoviću okači o vratu da ga vozi ka spasenju od zatvora - rekao je Miljanić.

- Malo naroda zna da se na Ivanovim koritima, nalazi „Katedrala znanosti i umetnosti“ i više od 15 godina zdanje odiše ustaškim pokličima Sekule Drljevića i menjaju se sve školske ustanove Montenegra da se omanđijaju.Uče plagijete; Živka, Šerba, Novaka, Adnana a zvoni novo montenegrimsko zvono a nikako da se primaknu Cetinjskom manastiru. Uče kažu: miltikulturalnu, multietičku, evroatlansku, klerocrnogorsku sektu Miraša Dedejića, multiskladnu građansku muziku zpadnih nota i svega drugog otrova za novo mladalačko skrnavljenje detinjeg mozga. Sve to prati dobra kuhinja koja ih održava u zulum bašti Alije Đerzeleza - Ivanova Korita. Vele ozbiljna muzika izdiše od Jadranke i čitavu noć se eviviče dok ne padnu svi od leleka, a Draginja igra i igra i igra i  pleše i menja suknjice crvene boje a šalove obavija  od zelenbaća da bolje vrišti. Zašto ne učite o čuvenom boju 15 .jula 1941. god. kod Košćela na putu Rijeka Crnojevića-Cetinje, kada je major vojske Kraljevine Jugoslavije Kusovac očitao lekciju italijanskom bataljonu  koji su došli da pomognu separatistima Sekule Drljevića i doživeli totalni brodolom. O ovoj slavnoj bici se ćuti 70 godina, zato da se ne zamere zapadnim globalistima a danas i NATO paktu - kaže Miljanić.
- Mladi, nemojte niz dlaku,jer bićete dlaka koja vlastitom grlu smeta. Sve što se Srbima dešava smatra se za svojevrstan napad na pravoslavlje. U toj borbi jedini saveznik nam je Bog. Ali Srbi su spremni da otrpe do kraja za kosovski zavet i za Njegoševu kapelu na vrhu Lovćena - zaključuje Miljanić.

BONUS VIDEO: NAPAD NA CETINjSKU SVETINjU: Huligani upali u manastir

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)