CRNA GORA ČEKA ISTINU: Milan Knežević tražiti skidanje oznake tajnosti sa Izveštaja o događajima na Cetinju

Tanjug

12. 10. 2021. u 20:23

JEDAN od lidera Demokratskog fronta i predsednik parlamentarnog Odbora za bezbednost i odbranu Milan Knežević saopštio je danas da će tražiti skidanje oznake tajnosti sa Izveštaja o događajima na Cetinju uoči i na dan ustoličenja mitropolita crnogorsko primorskog Joanikija, 4. i 5. septembra.

ЦРНА ГОРА ЧЕКА ИСТИНУ: Милан Кнежевић тражити скидање ознаке тајности са Извештаја о догађајима на Цетињу

Foto: Printskrin

Milan Knežević je naveo da će tražiti skidanje oznake tajnost sa tog dokumenta, jer, kako je saopštio, „narod Crne Gore treba da zna“.

U poruci objavljenoj na Fejsbuk stranici njegove Demokratske narodne partije, Knežević je saopštio i da će tražiti da taj izveštaj bude dostavljen skupštinskom Odboru za bezbednost i odbranu.

Izveštaj posebno formirane komisije za utvrđivanje činjenica tokom nereda na Cetinju dostavljen je juče vladinom Birou za bezbednost, kojim rukovodi potpredsednik i lider URA Dritan Abazović.

Biro za operativnu koordinaciju (BOK) saopštio je da se upoznao sa Izveštajem o rezultatima postupanja sektora bezbednosti tokom ustoličenja mitropolita Joanikija.

Sednici je prisustvovao i ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović.

Zaključke o Izveštaju će, kažu, doneti na narednoj sednici, nakon što dodatno sagledaju prikupljeni materijal.

Nije navedeno kada će biti održana naredna sednica.

Dodali su da će se deo zaključaka o Izveštaju odnosi i na ulogu i postupanje Tužilaštva, pre, u toku i nakon događaja na Cetinju.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO: Milo i Čanak haos na Cetinju organizovali uz čivas i pivo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)