RP: Milo Đukanović i njegova porodica se bave kriminalnim radnjama

Novosti online

04. 10. 2021. u 19:21

Iz Radničke partije Crne Gore naglašavaju da je neophodno što pre izglasati Zakon o poreklu imovine.

РП: Мило Ђукановић и његова породица се баве криминалним радњама

Foto: EPA

Vest da aktuleni predsednik Crne Gore Milo Đukanović ima pet skrivenih ofšor kompanija širom sveta samo je dokumentovana potvrda onoga što smo svi već odavno znali, a to je da se porodica Đukanović na čelu sa idejnim vođom bavi kriminalnim radnjama, koji su na lukav način, vešto mažući oči građanima Crne Gore, pokušavali da sakriju uz pomoć lica, koja će nadamo se zajedno sa predsednikom odgovarati za saučesništvo u nelegalnim radnjama, saopšteno je iz Radničke partije.

- Kao što to uglavnom i biva, tri decenije pljačkanja, podsticanja podela, nametanja stavova po svaku cenu, i što je najveći greh otimanje od ionako osiromašenog naroda, da bi napunili svoje džepove,  istina pre ili kasnije izađe na videlo.

Klupko se polako odmotava, a svi koji su nelegalno radili svih ovih godina na uštrb građana, odgovaraće pred licem pravde, navode oni.

- Pozivamo, nadležne institucije da detaljnije ispitaju ovoj slučaj i da pozovu na odgovornost nadamo se ne još dugo predsednika Crne Gore Mila Đukanovića. Smatramo da je više nego potrebno da osoba sa kriminalnim dosijeom što pre napusti jednu od najodgovornih funkcija u državi, jer nakon otkrivenih nelegalnih tokova porodice Đukanović više je nego sramotno da nas jedna takva ličnost predstvalja pred Međunarodnom zajednicom. Zbog ovakvih slučajeva smatramo da je zajedno sa kolegama iz Parlamentarne većine što pre potrebno izglasati Zakon o poreklu imovine, kako bi sve sve nelegalno stečeno vrati državi, i a onda i preusmeri na dobrobit života naših građana. Dosta je bilo Đukanoviće kleprokratske valadavine, Crna Gora kroz rešavanje nekoliko ključnih pitanja ali i izglasavanja novog Tužilačkog saveta, krenuće putem evropskih integracija sa akcentom na stvaranje povoljne klime za normalan i dostojanstven život svakog građanina Crne Gore, koji su to nakon mučnog perioda vladavine DPS- više nego zaslužili - navedeno je iz Radničke partije.

(Borba)

Zapratite Nportal na Fejsbuk stranici.

BONUS VIDEO: Milo i Čanak haos na Cetinju organizovali uz čivas i pivo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna