AKCIJA U BIJELOM POLJU: Muškarac uhapšen zbog otmice i prodaje maloletne ženske osobe

M.D.

01. 10. 2021. u 23:25

POLICIJA je lišila slobode M.V. (26) iz Bijelog Polja i protiv njega podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je počnio krivično delo otmica i trgovina ljudima.

АКЦИЈА У БИЈЕЛОМ ПОЉУ: Мушкарац ухапшен због отмице и продаје малолетне женске особе

Foto: B. D.

Službenici Uprave policije u Pljevljima su rasvetlili nestanak maloletne ženske osobe i utvrdili da je ona bila oteta i prodata za određenu sumu novca radi sklapanja nedozvoljenog braka.

Pljevljskoj policije je 20. septembra prijavljeno od strane Centra za socijalni rad da su dva lica prijavila nestanak maloletne ženske osobe iz naselja Trlica u Pljevljima.

- Pripadnici policije su odmah preduzeli niz aktivnosti na lociranju nestale maloletne ženske osobe i kriminalističkim radnjama došli do sumnje da je M.V. (26) iz Bijelog Polja naneo oštećenoj više udaraca u predelu glave i nasilno je uvukao u svoje vozilo, nakon čega je, kako se sumnja, prevezao u Podgoricu gde je prodao muškoj osobi za iznos od 500 evra radi sklapanja nedozvoljenog braka.

- To lice je maloletnicu držalo zatvorenu jednoj kući u naselju Konik. Nakon što je saznao da za njom traga policija on joj je 29. septembra dozvolio joj da napusti tu kuću - navodi se u saopštenju Uprave policije.

Oni dodaju da je M.V. lociran i lišen slobode u Bijelom Polju zbog sumnje da je izvršio navedena krivična dela, a po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju.

- Pripadnici Uprave policije preduzimaju aktivnosti na utvrđivanju svih činjenica u vezi navedenog događaja i eventualne umešanosti drugih osoba iz Pljevalja, Bijelog Polja ili Podgorice - zaključuje se na kraju saopštenja.

Zapratite Nportal na Fejsbuk stranici.

                          

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati