DRUŽENJE VAŽNIJE OD REZULTATA: Završen 9. Big gejm fišing u Herceg Novom

V. V.

06. 09. 2021. u 00:16

POSLUŽILO je lepo vreme, a poslužila je i riba učesnike ovogodišnjeg trodnevnog „Big gejm fišinga" u Herceg Novom.

ДРУЖЕЊЕ ВАЖНИЈЕ ОД РЕЗУЛТАТА: Завршен 9. Биг гејм фишинг у Херцег Новом

Foto: V. V.

Najuspešnija je među 21 ekipom iz Srbije, Rusije, Francuske, Nemačke i Crne Gore, bila ekipa „Palmon strajk” sa 440 bodova. Drugoplasirani je bio tim „Montefiš” sa 380 bodova, a treće mesto je pripalo ekipi „Palikuća kompani” sa 348 bodova. Pehar za najveći ulovljeni primerak pripao je ekipi „Montefiš” za tunu tešku 54 kg 280 grama.

Predsednik Saveza za sportski ribolov na moru Crne Gore Mladen Rostović obavio je sudijsko ocenjivanje i vaganje ulova.

Jedan od osnivača takmičenja Nebojša Šaponjić na svečanom zatvaranju turnira istakao je da ovo nije završetak devetog, već početak priprema za deseto takmičenje, naredne godine u Herceg Novom.

Domaćin ovog atraktivnog nadmetanja bio je kao i prethodnih godina Raco Gardašević, koji sve učesnike okuplja na Škveru, a za narednu godinu kaže ne razmišlja o proširenju takmičenja već o brojnijim programima.

Član ekipe „Palmon strajk” Gligo Mitrović kaže da su veoma zadovoljni takmičenjem koje nosi osim znanja i kvalitet, ali druženje ostaje na prvom mestu.

- Sretnemo se sa starim prijateljima iz Srbije, Rusije, ovog puta i iz Francuske. Zalažemo se da sledeće takmičenje bude po principu ulovi i pusti - objasnio je Mitrović.

Potvrda ovoj oceni o prijateljskom susretanju je podatak da su resto bar Jadran i Gradska kafana dodelili nagradu za najveseliju ekipu, za koju je odabran tim dr Milana Colića.

Organizator „Big gejm fišinga” je Savez za sportski ribolov na moru Crne Gore i brojni sponzori i prijatelji takmičenja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!