POSLE skandaloznih najava da će doći na Cetinje, kao što su iz Vojvodine išli u Španski građanski rat da se bore protiv fašizma, lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak stigao je u grad u kom će se u nedelju ustoličiti mitropolit Joanikije.

Vule

03.09.2021. 17:10

Molim policiju Republike Srbije da onemogući povratak Čanku u Srbiju.On nije lojalan Srbiji i kao takav i ne treba da živi u njoj i na naš račun.Gde god je on učstvovao u manifestacijama,demonstracijama,dovodio je stotine huligana i kriminalaca,kao što je dovodio iz NS u BG kad su bili neredi i rušenje legalno izabranog predsednika države.Njemu je odavno mesto u zatvoru,a ne na TV kod Marića,rts iĐilasovoj tv.

Milos

03.09.2021. 17:13

canak i montenegrini su ispali iz iste epruvete , vatikana,germana (hitler frojden i hitler jugen)... pavelic i mile budak su isto govorili o Srbima i Srpskoj Pravoslavnoj crkvi...Posle 2.sv.rata ,komunisti su nastavili satanisticko orgijanje nad SPCom i ko je od nih osudjen...? Skoro pa niko.Zato Boze pomozi i branimo se Pamecu ,Verom , cascu i smirenoscu. A, Ako treba i sa cime treba...

Petar

03.09.2021. 19:43

Dokon covek sa opasnim namerama. On je dobar primer koliko je jugoslovenska komunisticka ideja bila destruktivna po srbe I Srbiju. Ne shvata komesar Canak nista a nije glup. Kanda je veoma motivisan za Ono sto radi...ili je trajno defirmisani boljsevik staljinista

Patriota

03.09.2021. 20:38

Postovani gospodine ministre Vulinu, dokle cemo mi gradjani Srbije trpeti Canka ? Zasto ovaj visedeceniski otvoreni neprijatelj svih srba I Srbije nije u zatvoru za izgovoreno I ucinjeno? On je ministre hrvat samo se lazno predstavlja kao srbin. Dok je pohadjao osnovnu skolu u Pancevu uvek je stalno sa ponosom glasno govorio ,"Ja Sam hrvat,ja sam hrvat" Zabranite mu da se pojavljuje na TV. Opasno nas iritira !

Pitajte Đuru

03.09.2021. 20:54

Jesu ga to poslale komite iz Lovćenca da zastupa njihove interese ili o trošku zapadnih dolara što su uloženi za razbijanje Vojvodine

Mile

03.09.2021. 21:05

Šta reći, a ne zaplakati . . . Toliko godina ova opaka individua truje po Srbiji . . . Ta količina nečoveštva beleži se samo u Srbiji bez ikakvih posledica . . . I nije jedini . . . Jad i beda i teško da se može reći da je ovo ubeđenje . . . Strašno . . . Nadam se da se neće udaviti u svojoj mržnji jer bi i zato bili krivi mi. . . Sram te bilo zlo jedno neopevano . . .

Jovica

03.09.2021. 22:49

Čanka treba uhapsiti na povratku u Srbiju i pravo u Apsanu, a Milomiru Mariću sa Happy televizije oduzeti licencu za rad. Stalno ga provlači po svojim programima.