MEDOJEVIĆ PORUČIO KATNIĆU: Traži pritvor za Krivokapića, ali vi imate istog vlasnika – Mila Đukanovića

Novosti online

12. 08. 2021. u 18:15

PREDSEDNIK Pokreta za promjene i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević poručio je glavnom specijalnom tužiocu Milivoju Katniću da treba treba, “ako mu basta” da odredi pritvor premijeru Crne Gore Zdravku Krivokapiću.

МЕДОЈЕВИЋ ПОРУЧИО КАТНИЋУ: Тражи притвор за Кривокапића, али ви имате истог власника – Мила Ђукановића

Foto: Printskrin TV Prva

Nebojša Medojević je to saopštio jer je predsednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić pred specijalnom tužiteljkom Lidijom Vukčević jutros u svojstvu građanina dao izjavu povodom ranijih tvrdnji da mu se spremalo hapšenje u slučaju da je potpisao Temeljni ugovor sa Srpskom pravoslavnom crkvom u Beogradu.

– Milan Knežević i ja smo se odazvali svakom pozivu iz tužilaštva i dali obimne i detaljne iskaze. Katnić je od sudova tražio da nas zatvore na četiri i dva meseca. ‘Ajde, Katniću, ako ti basta i ako nisi ono što si rekao nekome drugome u Skupštini, traži zatvor za Krivokapića. Neodazivanje na poziv tužilaštva, prikrivanje izvršilaca krivičnog dela, pomaganje izvršiocima krivičnih dela, lažno svedočenje… Ali vi ste obojica iz iste partije – DPS-a i imate istog vlasnika – Mila Đukanovića, pa ćeš sad, junački, sagnuti glavu – ističe se u saopštenju Nebojše Medojevića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)