ŠOKANTAN SNIMAK RACIJE NA CETINJU: Naterali vlasnika da legne, pa mu gazili po glavi (VIDEO)

V. K.

29. 07. 2021. u 17:14

SNIMAK racije u jednom lokalu na Cetinju, na kojem se vidi kako policajac gazi po glavi i šutira muškarca koji ne pruža otpor, izazvao je veliku buru.

ШОКАНТАН СНИМАК РАЦИЈЕ НА ЦЕТИЊУ: Натерали власника да легне, па му газили по глави (ВИДЕО)

Foto: Jutjub/RTV Cetinje

Nakon informacije koju je objavio portal Cetinjski list vezano za raciju u lokalu „La Martina“ u sredu veče u kojoj jedan policajac  pod maskom udara nogom osobu koja nije pružala otpor, usledila je reakcija Ivana Roganovića, vlasnika pomenutog lokala, navodeći da je on osoba koja je udarana i to potkrepio snimkom nadžorne kamere koji je dostavio portalu.

On je za Radio Cetinje rekao da je prilikom naredbe pripadnika specijalne policije uradio kako mu je rečeno, spustio se na kolena, a kada mu je rečeno da legne uradio i to. Navodno su mu upućene uvrede, a potom su usledili udarci nogom. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)