ABAZOVIĆ VAM NE SMETA, A KOVAČEVIĆU ZAMERATE: NSD poručuje - DPS je najveći neprijatelj Nikšića i Crne Gore

V. K.

16. 07. 2021. u 22:30

OPŠTINSKI odbor Nove srpske demokratije u Nikšiću saopštio je da je najveći neprijatelj građana Nikšića i Crne Gore DPS, i odgovorili su povodom kritika zbog posete gradonačelnika tog grada Marka Kovačevića Srbiji.

АБАЗОВИЋ ВАМ НЕ СМЕТА, А КОВАЧЕВИЋУ ЗАМЕРАТЕ: НСД поручује - ДПС је највећи непријатељ Никшића и Црне Горе

Marko Kovačević

- DPS Nikšić očigledno ima velike zamerke na to što će predsednik opštine već na početku svog mandata obezbediti više projekata i investicija za Nikšić nego što su oni to uradili za trideset godina. Vidimo da je DPS uputio zamerke Kovačeviću što je u radnoj poseti Srbiji i Beogradu dok im ne smeta kada Dritan Abazović posećuje Tiranu. To su potpuno normalne političke aktivnosti i saradnja u regionu je neophodna a gospodin Kovačević i Abazović treba da koriste svoj politički uticaj u regionu za dobro Nikšića i Crne Gore - piše u saopštenju.

Oni navode da je DPS opustošio Nikšić do te mere da se hvale što je u kasi ostalo jedva više novca od milion evra i da su doveli Nikšić do statusa siromašne opštine koja koristi egalizacioni fond.

- Kovačević je spreman da uradi nešto za sve građane Nikšića i on u Beograd nije otišao da poput funkcionera DPS-a obezbeđuje za sebe nekretnine i učestvuje u sumnjivim poslovima već da pomogne svom gradu i njegovim građanima koji se zbog politike DPS-a nalaze u nezavidnom položaju i na rubu su egzistencije. Velji "antifašisti" iz DPS-a upravo problematizovanjem jedne radne, diplomatske posete zemlji u regionu pokazuju da je na njih mislio onaj koji je rekao da će se fašisti budućnosti zvati - antifašisti - navodi se u saopštenju.

Iz Nove srpske demokratije poručuju da su umorni od praznih priča i od zarobljenosti DPS-a u epohi Drugog svetskog rata.

- Takođe, nijednom ih nismo čuli da su se pobunili što je gradonačelnik Podgorice iz njihovih redova podigao spomenik kraljici fašističke Italije. To je taj licemerni odnos ljudi koji mrze sopstveni narod a vole samo Mila koji je promenio više dresova nego Bobo Vijeri.  Saradnja sa Beogradom i Srbijom građanima Nikšića će donijeti boljitak i pokazati da su politički prijatelji nove vlasti bolji nego što su to bili prijatelji koje je imao i dovodio u Nikšić DPS a koji su sve opustošili i uništili. Legitimna i normalna saradnja ne može nikome da nanese štetu niti može da nekome bude problem osim bolesnim i mračnim umovima iz DPS-a. Ali oni polako ali sigurno postaju politička prošlost i u Nikšiću i u Crnoj Gori - zaključuje se u saopštenju.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest