DEMOKRATSKI FRONT NAKON POSETE RUSIJI: Dobili smo blagoslov patrijarha Porfirija da čuvamo i branimo SPC

V. K.

05. 07. 2021. u 10:56

LIDERI DF-a su dobili blagoslov od patrijarha Porfirija da u novoj Vladi čuvaju i brane interese naše svete SPC i verujućeg naroda Crne Gore.

ДЕМОКРАТСКИ ФРОНТ НАКОН ПОСЕТЕ РУСИЈИ: Добили смо благослов патријарха Порфирија да чувамо и бранимо СПЦ

Foto: V. K.

Nakon posete Rusiji, lideri DF-a Andrija Mandić i Milan Knežević susreli su se sa njegovom svetošću patrijarhom srpskim gospodinom Porfirijem. U srdačnom i bratskom razgovoru, lideri DF-a su dobili blagoslov od njegove svetosti patrijarha Porfirija da u novoj Vladi čuvaju i brane interese naše svete Srpske pravoslavne crkve i verujućeg naroda Crne Gore.

Njegova svetost gospodin Porfirije je istakao da visoko poštuje borbu koju su lideri DF-a vodili u vremenu napada na čast, imovinu i dostojanstvo SPC.

Zahvalivši se na prijemu, lideri DF-a su preneli želje verujućeg naroda da uskoro dočeka patrijarha Porfirija u svetinjama Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)