KAKO "Novosti" saznaju iz izvora bliskih Mitropoliji crnogorsko-primorskoj, na Cetinju je u nedelju napadnut ektor Cetinjske bogoslovije, otac Gojko Perović!

Anja

27.06.2021. 17:27

Milovi poslusnici zajedno sa gazdom gube kompas, neverovatno radi svojih licnih interesa i da bi zadrzali sav pokradeni kapital u stanju su da zarate, ali nije jasno protiv koga, Milovo ludilo.

Ratko

27.06.2021. 20:10

Nije on jedini takvijeh kao ovaj ima gomila na Cetinje. To su sve samo ne ljudi ne zna se ko je gori od kojega. Do juce su bili najveci nevjernici odjednom postadose zastitnici Crnogirske pravislavne crkve. Kakvi su vjernici takva im je i crkva!

Psiholog

27.06.2021. 23:45

Oprostice te mi..nema nista tuznije,bednije i jadnije nego biti crnogorski ustasa...ili " "patriota DPS i "crnogorske crkve"..Pravom Crnogorcu Bog je dao cast i obraz,dobrotu i cestitost,ljudskost iznad svega,viteski duh i svoju Srpsku Pravoslavnu Crkvu..To su oni naociti Crnogorci..kojeg svako cestit hoce za prijatelja ili kuma..Ove "druge" lako ce te poznati..po mrznji,agresivnosti,primitivizmu,kompleksima,sklonosti lazi i demagogiji..Veoma su "opasni" kada su u grupi ili u prostoru gde se osjecaju komotno..imaju slican "karakter copora"kao i Siptari..i nije cudo sto se podrzavaju i cesto rade zajedno distribuciju i promet nedozvoljenih supstanci..Uglavnom vicu i galame..da bi dosli do izrazaja..Kazem tuzno i zalosno..Pale i izgubljene duse.Nedo Bog nikome..

Sljiwoo

30.06.2021. 18:09

@Maja.Zar su vam potrebni informacije o incidentima ranijim doticnog..? Zar nije dovoljno protestovati na ovaj bezocan i nicim izazvan napad na svestenika SPC(?) Ili si misljenja Majo da to i nije nesto..jer se radi o svesteniku..???Svaki normalan covek bez obzira na politicku pripadnost trebao bi da osudi cin agresije..