DUŠKOV MAJBAH ZA NAJMANJE 456.933 EVRA, MILOV NA ČEKANJU: Ministarstvo finansija i socijalnog staranja prodaje auto kojim se vozio Marković

M.S.

25. 06. 2021. u 21:53

MINISTARSTVO finansija i socijalnog staranja Crne Gore, shodno odluci Vlade, objavilo je poziv za učešće na javnom nadmetanju za prodaju jednog od dva državna luksuzna automobila "mercedes majbah", koji je do dolaska nove blasti bio službeno vozilo bivšeg premijera Duška Markovića, po početnoj ceni od 456.933 evra!

ДУШКОВ МАЈБАХ ЗА НАЈМАЊЕ 456.933 ЕВРА, МИЛОВ НА ЧЕКАЊУ: Министарство финансија и социјалног старања продаје ауто којим се возио Марковић

Foto D. Milovanović

Pravo učešća imaju svi zainteresovani koji uplate depozit u iznosu od pet odsto od procenjene cene vozila, odnosno 22.846 evra, a prodaja će se obaviti usmenim nadmetanjem u Budvi 23. jula. 

Vlada je sredinom februara usvojila predlog za davanje saglasnosti za prodaju dva majbaha, od kojih jedan nikako da bude preuzet iznvoznog parka oredsednika Crne Gore Mila Đukanovića.

Dva automobila je za oko 1,2 miliona evra  krajem 2017. i početkom 2018. godine kupila Agencija za nacionalnu bezbednost.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)