OVAJ PAJAC, KLOVN POLITIČKI, NEMA VIŠE PODRŠKU VEĆINE: Lider Demosa Miodrag Lekić odgovorio Zdravku Krivokapiću

Марија Стевановић
Marija Stevanović

16. 06. 2021. u 19:00

LIDER Demosa Miodrag Lekić opleo je po premijeru Zdravka Krivokapića, njegov nastup nazivajuči ga "kafansko-prostačkim" nakon što je ovaj rekao da u Skupštini vlada nemoral i političko licemjerje.

ОВАЈ ПАЈАЦ, КЛОВН ПОЛИТИЧКИ, НЕМА ВИШЕ ПОДРШКУ ВЕЋИНЕ: Лидер Демоса Миодраг Лекић одговорио Здравку Кривокапићу

Foto: AP Photo/Risto Bozovic/Fejsbuk

- Crna Gora je umorna od autoritarnih vođa koje su naređivale i kada bi se neki ministar eliminisao, tu ne bi bila samo ostavka, slale bi se mafijaške poruke. Ovo je prevršilo svaku meru, ovo je udarac pre svega Vladi, da je vođena od ovakvog profila potpuno nedostojnog za vođenje državnih poslova. I ako sam do sada taktizirao i diplomatisao, loše se osećamo da podržavamo čoveka koji je nedorastao i koji je plasirao takav prostakluk koji mu ja savetujem da plasira u društvu svome. Ovo mu nije društvo, ovo je sticaj okolnosti, bio je oštar Lekić, koji je kritikovao Milana Kneževića zbog njegovog predloga Krivokapića za premijera.

- Prelazimo preko skandala od izjava, kaže da ga jedino zanima amanet od mitropolita, nema Ustava, nema političke kulture, državne kulture... Ništa nije usmereno protiv Vlade, ja molim da ovaj klovn, pajac politički, nema više podršku ove većine. Moju izvesno nema, bio je jasan Lekić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!