ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић састао се данас, у оквиру консултација за формирање нове владе, са представницима изборне листе "Ивица Дачић-СПС, ЈС-Драган Марковић Палма".

Коментари (49)

joco

20.07.2020. 14:05

Kako je samo Toncev ovo odigrao za dobru lovu,verovatno bugarski mafija koja pomalo raducka puteve preko njega na jugu Srbije..ubedila budalu da je sad vreme da dodje u top politicara a oni da ga finansiraju ili je stigao dug na naplatu pa reketira Dacica da se cupa iz minusa.Srbijo,dva brata Tncev su tako dvolicni a alavi n alovu i specijalci na kes.Proverite papite TONCEV GRADNJA DOO-SURDULICA i onu njihovu firmicu u Mirjevo naselju!!..Smesno je da se on nekazni pa cela Srbija koja se imalo bavi gradjevinom vise nece nikom verovati jer svi znaju da je opasno neregularan lik-Dacicu odbaciga od sebe jer povuce te u mrznju!!!!!

Dragan

20.07.2020. 14:13

@Maja - Nisam baš siguran da je sve baš tako ! Može da se desi da Dačić smeni Tončeva ako to bude bio uslov za ulazak SPS-a u novu Vladu. Stvari ne funkscionišu baš onako kako Tončev zamišlja.

Rade

20.07.2020. 14:36

Dacic je nakon svih desavanja za vreme protesta u Beogradu, sa mesta savetnika smenio Petra Škundrića, i uz turbolenci zbog toe smene pokazao resenot da nece trpiti takve stvari, a samim tim i zelju da nastavi saradanju sa SNS.

momcilo

20.07.2020. 14:57

Дачић је урадио праву ствар када је на Видовдан дао власт Николићу, али након 8 година не може Србија бити талац социјалиста. Вучић треба да зна, коалиција са социјалистима нож у леђа дијаспори. Социјалисти мрзе дијаспору, на све начине кидају везе између матице и дијаспоре. Крајње је време да се Вучић сети дијаспоре.

Mišo Peć

20.07.2020. 17:24

Vučiću uzmi Dačića,vidišli štamu ovi njegovi rade samo da bi ostao bez fotelje,a on bez fotelje nije on,on se razbole.Gledano u suštini on i nije loš,ima on dobrih stvari koje odradjuje na mesto koje pokriva,ali je imao jednu katastrofalnu i neoprostivu izjavu po pitanju Kosova i Metohije kad je rekao "uzmite Ustav i sa njim šetajte po Kosovu".

Milos

21.07.2020. 09:54

Ocigledno je da je bivsim komunistima samo stalo do vlasti, pa makar i silom, ako Vucic bude napravio bilo kakvu koaliciju sa njima bice to izdaja svojih glasaca. Mada sps-u nije problem da ide od ruke do ruke, nevezano za ideologiju, nacice druge partnere.