ВУЧИЋ О СПС: Нити ме изненадило, нити узнемирило

Танјуг

15. 07. 2020. у 14:24

ВУЧИЋ О СПС: Нити ме изненадило, нити узнемирило

Фото: Новости архива

ПРЕДСЕДНИК Алексаднар Вучић изјавио је данас да га није изненадило, а није ни узнемирило то што су појединци, који су на неки начин повезани са СПС, учествовали у протестима, јер, каже, увек има људи који виде шансу за себе, када је тешко у Србији.

-Увек имате исте људе, када год је тешко у Србији и када мисле да имају неку шансу, увек ћете чути исте гласове, истих људи, од Тончева, до многих других... тако да није то новост за мене, нисам се узнемирио. Кад год треба држави да се забије нож у леђа, он ће то да уради, и неки други-рекао је Вучић на питање новинара о збивањима унутар СПС.

Са Ивицом Дачићем је, одговара, разговарао у више наврата.

-Научио сам на то, сваки пут је тако. Најсмешније ми је кад говоре како ми њих нападамо, а ми ни реч о њима нисмо рекли. Ми смо сами добили 150 мандата, а они дочекали да руше скупштину. Што рушите скупстину, шта је смисао? Што долазите на рушилачке протесте, а кукњава - ''јадни ми''- рекао је Вучић.

-Али, шта да радите...ево, СНС је крив што су коалициони партнери дошли да сруше скупштину- додао је иронично.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (25)

Ivana

15.07.2020. 19:05

SPS treba da se konačno da se očiste jer su lagali naš narod,pisali i lagali istorju Srbije, ugrozili građane bivše SFRJ i sadašnje Republike Srbije. Dajte više povucite se SPS 30 godinu Srbiju uništava.

Miki Zg

15.07.2020. 20:58

Zanimljivo je političko stanje u Srbiji ovih 8 god..kada je ta ološ-kriminalna elita sišla s vlasti ,neki su još u vlasti- SPS .Ucjenjuju državu ,ruže narod preko svojih medija ,državno rukovodstvo -Vučića ,tužikaju svoju zemlju Zapadnim gazdama -na izbori nevidljivi ,na ulici zvjeri !

Gozno

15.07.2020. 21:26

Ovaj Dacic je kao ministar policije i premijer isporucio sve u Hag ,od Mladica do Karadzica pa do ostalih i misli da od te stare slave moze da zivi.. Komunisti i Sps su se u Srbiji ponasali kao okupatori jos od Tita. Dosta vise sa tim, Srbi osvestite se.