СВЕ СПРЕМНО ЗА ПОЧЕТАК СЕДНИЦЕ О КИМ: Премијерка Брнабић стигла у Скупштину

С.С.Р.

02. 02. 2023. у 09:25

У ПАРЛАМЕНТУ је све спремно за почетак седнице о јужној српској покрајини на којој ће се разматрати тренутна дешавања на КиМ.

СВЕ СПРЕМНО ЗА ПОЧЕТАК СЕДНИЦЕ О КИМ: Премијерка Брнабић стигла у Скупштину

S.S.R.

У Скупштину је стигла премијерка Ана Брнабић која је тренутно на састанку са посланицима СНС-а, како би се договорили о раду.

У пленуму ће учествовати и председник Александар Вучић. У сали ће бити и представници Срба са КиМ, као и чланови Владе.

Посланицима је достављен извештај о преговорима са привременим институцијама у Приштини, где се налази преглед дешавања у јужној покрајини у последња четири и по месеца.

Очекује се да председник говори о притисцима на Србију, француско-немачком плану који је постао преговарачки оквир у дијалогу и који је, како се спекулише, неповољан по Србију.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

"ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА" Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

ТУРКИЊА Дилара Давидовић већ пет година живи у Босни, у Брчком. Удала се за Александра, имају девојчицу и многи сматрају да се савршено уклопила.

28. 05. 2023. у 08:48

Коментари (100)

ЉУДИ, ПРИМИТЕ ЋУСТИЋА, МАТОР ЈЕ, НЕМА ВРЕМЕНА Глумац се присетио како је уписао Академију