ЉУБАВ ЦВЕТА: Младу глумицу Вању Ненадић освојио кршни Црногорац (ФОТО)

Novosti online

07. 10. 2022. у 00:59

ЗВЕЗДА серије „Тајне винове лозе” већ неколико месеци је у вези са глумцем ког је домаћа публика заволела у теленовелама „Погрешан човек” и „Жигосани у рекету”.

ЉУБАВ ЦВЕТА: Младу глумицу Вању Ненадић освојио кршни Црногорац (ФОТО)

Фото: Инстаграм/vanjnj

Шармантна глумица Вања Ненадић, која је све одушевила улогом Ање у мелодрами „Тајне винове лозе”, срећу у љубави је нашла крај колеге Марка Тодоровића, пише Блиц. Њихова љубав планула је у позоришту, где су радили на неколико пројеката, а честа виђања су их додатно зближила.

- Вања и Марко су чланови Београдског драмског позоришта. Како пробе на многим представама трају и по неколико сати, недеља, али и месеци, то је додатно учинило да севну варнице између Вање и кршног Црногорца. Њих двоје су прво почели да се друже, а онда се из пријатељства родила љубав. Често су излазили заједно, а како су обоје глумци, редовна тема њихових разговора биле су и представе - каже извор близак глумачком пару и додаје:

- Марка и Вању је посебно зближила представа „Трамвај звани жеља”, где играју заједно. Пробе које су дуго имали су уродиле плодом да се заљубе.

Према речима извора, Вањи се свидело то што је Марко пажљив, па на његову лепоту и шарм није могла да остане имуна.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko (@marko_todorovic)

- Марко је дечко пун манира, васпитан, а уз то је и леп. Вањи се одмах свидео, али нису хтели да улазе у везу док се све коцкице не поклопе. Када су видели да су створени једно за друго, обелоданили су везу, прво колегама из позоришта, а онда и осталим пријатељима. Сви су били срећни због њих двоје. Како свако позориште има бифе, тако и БДП, тако је било неизбежно да се после представа остане на пићу да сви уживају. Када су колегама рекли да су заједно, многи су само рекли: „Па ви сте створени једно за друго”. Вања је чак и упознала своје родитеље са Марком и они су одушевљени Марком. Како су они из Сомбора и доста су опуштени, Марков црногорски акценат и темперамент их је одушевио, али и духовитост и шарм - каже извор.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko (@marko_todorovic)

БОНУС ВИДЕО -  Први плес Ање Мит на венчању

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ПОСЛЕ ПОРАЗА: Савић упутио поруку Митровићу