СВИ КАЖУ ДА ЈЕ ЛЕПША ОД ЊЕ: Будућа кума Анастасије Ражнатовић завршила два факултета, а деда јој је легендарни фудбалер

Novosti online

01. 10. 2022. у 23:48

У ДОМУ Цеце Ражнатовић једна млада гумица често је радо виђен гост.

СВИ КАЖУ ДА ЈЕ ЛЕПША ОД ЊЕ: Будућа кума Анастасије Ражнатовић завршила два факултета, а деда јој је легендарни фудбалер

Фото: АТА имагес

То је прелепа Тара Милутиновић, која полако осваја глумачку сцену у нашој земљи. Недавно је имала премијеру свог првог филма, на којој је све засенила изгледом. Њеном осмеху ретко ко може да одоли, а почиње да остварује све запаженије улоге, те јој многи предвиђају веома успешну каријеру.

Широј јавности је постала позната као једна од најбољих другарица Анастасије Ражнатовић, али ретко ко зна да је Тара унука легендарног фудбалера и тренера Велибора Боре Милутиновића. Мало ко зна да је ова лепотица завршила, чак, два факултета. Прво је дипломирала на Економском факултету, а схвативши да је, ипак, глума оно у чему се највише проноалази, завршила је и Факултет савремене уметности у класи Виде Огњеновић.

- Прво сам завршила економију, волела сам је, али сам имала погрешну слику о томе како ће то да изгледа. Била сам јако млада, са непуних 17 година сам уписала факултет и видела сам себе као неку успешну жену. Када сам се запослила, била сам јако несрећна у канцеларији, осетила сам се као да сам побегла од себе - открила је једном приликом млада глумица.

- Сетила сам се како сам се осећала као мала и схватила да волим глуму. Ја сам рекла мами да ја то морам да урадим, а она ме потпуно подржала, рекла ми је да ја треба да будем ја - закључила је Тара.

Осим тога што поседује велики глумачки таленат, веома је даровита када је у питању музика. Медији су је запазили још 2013. године када је у Народној скупштини Србије примила Специјално признање Спортског савеза Србије у име свог деде.

Тара и Анастасија Ражнатовић се друже већ више од деценију и велики су ослонац једна другој у животу. Цецина наследница је једном приликом нагласила да је то и њена будућа кума.

(Глоси)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ВЕЛИКИ РАСКОЛ ОКО УКРАЈИНЕ: Макрон и Шолц први пут одбили Вашингтон - Можда смо глупи, али нисмо толико

ВЕЛИКИ РАСКОЛ ОКО УКРАЈИНЕ: Макрон и Шолц први пут одбили Вашингтон - "Можда смо глупи, али нисмо толико"

ДОШЛО је до великог раскола између влада САД и Европе око плана за обезбеђивање огромног кредита од 50 милијарди долара за Украјину уочи самита Г7 у Италији, пише бриселски Политико.

12. 06. 2024. у 20:30

ТОРНАДО ПОГОДИО СРБИЈУ: Олујно невреме са грмљавином опустошило ове крајеве земље (ВИДЕО)

ТОРНАДО ПОГОДИО СРБИЈУ: Олујно невреме са грмљавином опустошило ове крајеве земље (ВИДЕО)

СРБИЈА је данас била на удару грмљавинских процеса са пљусковима. У деловима земље забележене су и грмљавинске олује. Олује са градом погодиле су шире подручје Пожеге и Чачка.

12. 06. 2024. у 20:25

Коментари (0)

ЈОШ НИСТЕ ОДЛУЧИЛИ ГДЕ ЋЕТЕ НА ЛЕТОВАЊЕ? Контики вас води у Тунис по невероватно ниским ценама