НОВИ градоначелник Бањалуке, Драшко Станивуковић, изненадио је запослене у Градској управи Бањалука, својом новом одлуком.

Dragan

08.01.2021. 19:17

Neka On realizuje sve ono što je obećao, a obećao je kule i gradove, pa kada realizuje onda će građanima i radnicima Banjaluke biti srećna vremena, a ne srećni časovi! Sve su prilike da će sve biti kao u priči "Carevo novo odelo"...

MILENA

08.01.2021. 20:01

Ima da odlijepe načisto od silne sreće. Gdje ćeš ljepši početsk vikenda od druźenja sa šefom! I kakvi su mu to "srećni sati", ako misli razgovarati o poslu? Je li tu ideju preuzeo od oca ili američkih poslodavaca? Pardon, zaboravljam da on i nije poslodavac, nego političar.

Rašo

09.01.2021. 09:37

Само га пустите да ради шта мисли, тј. шта су му наредили и видећемо куда то води. Петком, након радног времена, људи иду кући да проведу време са породицом и онима којима желе а не надређеним на послу! Да си имао нормалан развој каријере, некад, негде, било шта радио ово би ти било јасно градоначелниче! Али ти си са улице постао оно за шта се људи припремају деценијама и наравно да имаш дечије представе о људима, послу, односима међу запосленима, ...

Srle

09.01.2021. 20:51

Измишљање експертских тимова, уношење бадњака, јахање у народној ношњи(интересантно са црногорском капом а не крајишком), ломљење колача, сада хепи ауер петком, још да плива за богојављенски крст и то би било то из репертоара.