КО ЈЕ ВЈЕРА, А КО НЕВЈЕРА: Нови испит за Здравка Кривокапића, тиче се Драшка Станивуковића

Novosti online

03. 01. 2021. у 11:24

ПОЛИТИЧКИ активиста Владислав Дајковић позвао је премијера Црне Горе Здравка Кривокапића да укине забрану уласка у Црну Гору градоначелнику Бањалуке Драшку Станивуковићу.

КО ЈЕ ВЈЕРА, А КО НЕВЈЕРА: Нови испит за Здравка Кривокапића, тиче се Драшка Станивуковића

Фото: Принтскрин

- Нажалост, забрана уласка у Црну Гору коју је Станивуковић добио од стране бившег режима због учешћа у литијама је и даље на снази. Стога, одавде, из Бања Луке, апелујем на чиниоце нове власти да понисте ту срамну одлуку о протеривању, не само Драшка Станивуковића, вец свих људи који су добили забране уласка само због тога што су имали своје мишљење и што су стали на страну правде. С друге стране, дуго сам размишљао шта да поклоним Драшку Станивуковићу поводом ступања на функцију Градоначелника Бања Луке. Имао сам жељу да у том поклону буде сублимирана цела Црна Гора, или барем нешто по чему нас препознајемо у региону. И сетио сам се: Црна Гора није имала важније особе – макар у овом веку – од нашег покојног Митрополита Амфилохија који је, без дилеме, био луча која нас је водила до предуго сањане слободе - навео је Дајковић на Фејсбуку након састанка са Станивуковићем.

Уз то, како је додао, неколико седмица пред упокојење, Митрополит је за више медија дао изјаву да ће младог Драшка Станивуковића одликовати због тога што је дошао да подржи наше литије у Црној Гори, а Милова полиција га заузврат протјерала.

- Остаје велика жал што Митрополит није испунио свој наум, али како по неком неписаном правилу туга увек роди неку срећу, Драшко је на крилима тог Благослова ипак остварио свој сан и постао градоначелник Бања Луке у 27. години и ушао у кабинет који ће можда красити слика нашег Митрополита Амфилохија. Напослетку, срећан сам што овог човека могу звати својим пријатељем, али сам још срећнији што је доказао да млади људи, ипак, могу досегнути звезде уколико их Бог, вера, упорност и љубав воде. Стога, време је да наса генерација ослободи Никшић и Подгорицу. Живела Црна Гора, живела Република Српска, живела Србија. Живео један исти народ -  поручио је Дајковић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (0)

ОДБИО И ЏОНИЈА И БРЕГУ: Популарни певач није хтео да пева у Бијелом дугмету - и дан-данас жали због тога