ДРАШКО ШОКИРАО ЗАПОСЛЕНЕ: Нова одлука Станивуковића изненадила многе - овако нешто до сада у Српској није виђено (ФОТО)

Новости онлајн

08. 01. 2021. у 16:24

НОВИ градоначелник Бањалуке, Драшко Станивуковић, изненадио је запослене у Градској управи Бањалука, својом новом одлуком.

ДРАШКО ШОКИРАО ЗАПОСЛЕНЕ: Нова одлука Станивуковића изненадила многе - овако нешто до сада у Српској није виђено (ФОТО)

Фото: О. М.

Као и све до сад, Драшко је ову одлуку која се тиче запослених у Градској управи поделио са својим пратиоцима на друштвеним мрежама:

- Кроз "Срећне часове" градимо пријатељске односе између руководства Града и запослених у Градској управи, јер подршка запослених је кључна за сваки наш наредни корак.

- То ће бити нова пракса коју уводимо, током које ћемо се, моји сарадници и ја, сваког петка, након завршетка радног времена, дружити са запосленима из различитих одељења, те уз неформалне разговоре ослушкивати највеће проблеме и потребе Градске управе и грађана Бање Луке.

- Наша идеја је стварање града без подела и на томе ћемо истрајати. Квалитетни људи, који су данас на кључним позицијама у Граду, а који свој посао обављају часно и поштено, остаће на својим местима, а поједини бити и награђени, јер наш принцип је да не мењамо оно што је добро.

- Борићемо се да "Срећни часови" постану пракса, не само у Градској управи, већ и у осталим јавним предузећима у Граду - написао је Станивуковић на свом Инстаграм налогу. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (13)