ТРАДИЦИОНАЛНИ СРПСКИ КОЛАЧ - ОРАСНИЦЕ: Од 3 састојка направите најпознатију посластицу

ТРАДИЦИОНАЛНИ СРПСКИ КОЛАЧ - ОРАСНИЦЕ: Од 3 састојка направите најпознатију посластицу

Старински колачи падају у заборав и замењују их брзе и лаке светске посластице као што је тирамису, чизкејк... Не заборавимо слаткише који нас издвајају од других. У ту групу спадају и традиционалне орасницекоје се праве од само 3 састојка.

07. 01. 2024. у 11:34

ТРИК КОЈИ ЗНАЈУ САМО КУВАРИ: На овај начин треба чувати бели лук

ТРИК КОЈИ ЗНАЈУ САМО КУВАРИ: На овај начин треба чувати бели лук

БЕЛИ лук је један од најчешће коришћених састојака у кувању. Одличан је за зачињавање или припрему одличних јела. Али не само то, то је фантастичан природни антибиотик, многи га једу сировог.

04. 01. 2024. у 18:14

ПОСНЕ БАЈАДЕРЕ СА ОРАСИМА: Ситни колачи који су потпуни хит - савршене да се засладите и за Бадњи дан

ПОСНЕ БАЈАДЕРЕ СА ОРАСИМА: Ситни колачи који су потпуни хит - савршене да се засладите и за Бадњи дан

ПОСНЕ бајадере са орасима и урмама су ситни колачи које ћете направити очас посла, а који су украс сваке славске или празничне трпезе. Ови ситни колачи се праве од једноставних и јефтиних састојака, а ми вам уместо стандардног предлажемо овај рецепт.

03. 01. 2024. у 11:30

НАПРАВИТЕ НАЈСЛАЂЕ НОВОГОДИШЊЕ МЕДЕЊАКЕ: Незаобилазни колачићи празничне трпезе и обрадујте све укућане! (ВИДЕО)

НАПРАВИТЕ НАЈСЛАЂЕ НОВОГОДИШЊЕ МЕДЕЊАКЕ: Незаобилазни колачићи празничне трпезе и обрадујте све укућане! (ВИДЕО)

БЕЗ њих не могу проћи новогодишњи празници. Нова година је све ближе, а без медењака готово је немогуће замислити празничну трпезу.

31. 12. 2023. у 07:00

ЈОШ  НИЈЕ КАСНО ДА ЈЕ СПРЕМИТЕ: Најлакша новогодишња тост слана торта - не пече се, а сви је једу са задовољством (ВИДЕО)

ЈОШ НИЈЕ КАСНО ДА ЈЕ СПРЕМИТЕ: Најлакша новогодишња тост слана торта - не пече се, а сви је једу са задовољством (ВИДЕО)

СЛАНЕ торте су украс сваке трпезе, а ако желите да направите декоративну, а преукусну, онда је ово дефинитивно савршен рецепт за вас.

30. 12. 2023. у 20:00