СПОЉА хрскав, а унутра мекан и сочан кромпир биће савршена вечера за свачији џеп!
Ne volim gaudu
Повезане вести
КАРАЂОРЂЕВА ШНИЦЛА: Сви је волимо, а ево како се прави
Сваки залогај је гурмански доживљај, чисто уживање.
04. 05. 2024. у 07:00
НАЈБОЉИ ОРИГИНАЛНИ ЋЕВАПИ: Рецепт више није тајна
Уколико волите да једете ћевапе сигурно знате да они нису исти на сваком месту.
06. 05. 2024. у 11:00
НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА КАФАНСКИ СВИЊСКИ ГУЛАШ: Заситни ручак с месом који свима успева и иде уз све
Једноставан, а феноменалан рецепт за домаћи гулаш од свињетине. Научите како направити најукуснији гулаш са свинским месом, много црног лука и на масти.
28. 04. 2024. у 09:00
ВРХУНСКА ПОСНА ПУЊЕНА ПАПРИКА: Лепша и укуснија него са месом
Богате укусима, а хранљиве, одличан су предлог за дневни мени.
29. 04. 2024. у 11:00
ТУРСКИ СПЕЦИЈАЛИТЕТ, СПОЈ МИРИСА И УКУСА: За данашњи ручак пробајте нешто другачије - Кебаб од белог меса
КЕБАБ је чувено турско јело које се прави од млевеног меса.
14. 03. 2024. у 09:30
Најновије из рубрике
МАФИНИ СА КОКОСОМ И ЧОКОЛАДОМ: Омиљени дезерт сваког детета
Готови су за 20 минута и гарантујемо да укусније мафине скоро нисте пробали .
18. 05. 2024. у 18:25
САВРШЕН КОЛАЧ СА КАЈСИЈАМА И ОРАСИМА: Једноставна а преукусна посластица
Воћни колач коме ћете се враћати.
18. 05. 2024. у 13:32
ДОМАЋИ РАТЛУК ОД ЛЕШНИКА: Видећете да је укуснији него куповни
Посластица са лешником да вам улепша јутарњу кафу. Видећете да је укуснији него куповни.
18. 05. 2024. у 11:00
САРМИЦЕ ОД БЛИТВЕ: Тако сочне да се топе при сваком залогају
Искористите сезону зелениша на најбољи начин. Блитва је нискокалорично поврће са високим садржајем магнезијума, гвожђа, калијума и витамина А, Ц и К, веома је храњива, што је чини савршеном намирницом не само за ваше здравље, већ и за укусан оброк.
18. 05. 2024. у 09:00
БАУНТИ ТАРТ: Колач са кокосом прави се за 10 минута и једе се без гриже савести
Да направите овај колач биће вам потребан само блендер, не пече се и спрема се веома брзо и лако, а користе се здраве намирнице, према томе можете уживати у дегустацији без много муке и гриже савести.
18. 05. 2024. у 08:00
Коментари (2)