"ЗАЛЕДИО САМ СЕ, У ДВЕ СЕКУНДЕ ИСТРЧАО ЈЕ 30 МЕТАРА" Андреј је данас снимио пантера код Фекетића - "Видео сам чудне трагове на њиви" (ВИДЕО)

Новости онлајн

26. 11. 2022. у 17:53

И ДАЉЕ мистериозна црна животиња који је наводно претходно виђена код Апатина, данас је поново постала актуелна тема када се на друштвеним мрежама појавио снимак из Фекетића. Снимак који је направио мештанин Андреј Маљик брзином муње је постао виралан, а сада се огласио и сам творац видеа.

ЗАЛЕДИО САМ СЕ, У ДВЕ СЕКУНДЕ ИСТРЧАО ЈЕ 30 МЕТАРА Андреј је данас снимио пантера код Фекетића - Видео сам чудне трагове на њиви (ВИДЕО)

Фото: Инстаграм/Принтсцреен

Како је рекао, он је око поднева отишао на њиву да оре. Оно што му је прво упало у очи, како је рекао, јесу необични трагови. Међутим, прави шок је уследио свега неколико тренутка касније.

- Возио сам и видим нешто црно и мислио сам да је пас луталица. Таман да извадим телефон и да снимим, како сам помислио на телефон, кренуо је да бежи. У две секунде је истрчао 30 метара. Остао сам у шоку - рекао је Маљик.

Како даље објашњава, није му било свеједно од тог призора па се вратио у трактор из ког није намеравао да излази до даљњег.

- После нисам излазио из трактора, рекао сам колеги да ће ме шлепати, ако негде запнем. То се десило данас око 12 сати - објашњава Маљик.

Наводи да је видео да је ловачка служба дошла након што се његов снимак проширио друштвеним мрежама.

- Видео сам да је ловачка служба била. Изашли су на терен да провере. Искрено, много се причало и писало о томе, нисам веровао да је тачно, али када сам угледао ту животињу стварно ми није било свеједно и могао бих да поверујем да је био црни пантер. Интересантно, онај ко најмање мисли да је истина, кад види овако нешто, не може да се не запита - закључује Маљик, за "Републику". 

Немања Ивановић, помоћник покрајинског секретара, сектор за инспекцијске послове, рекао нам је да су обавештени о постојању снмка.

- Снимак смо добили и ми. Тренутно се ради на утврђивању аутентичности, а на терен смо послали службенике Ловочуварске службе Током претраге ће се користити двоглед и термовизијски оптички уређај - рекао је Ивановић за "Блиц".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ОТАЦ СИНУ „КУПИО“ МЛАДУ, ПА ЈЕ ЗАЈЕДНО СИЛОВАЛИ: Нови детаљи ужаса у Маргити, код Вршца

ОТАЦ СИНУ „КУПИО“ МЛАДУ, ПА ЈЕ ЗАЈЕДНО СИЛОВАЛИ: Нови детаљи ужаса у Маргити, код Вршца

ОСАМНАЕСТОГОДИШЊА девојка М. Д. из села Маргита, код Вршца, коју су 2. и 3. фебруара силовали М. Ј. (42) и његов син Н. Ј. (22) из истом места, наводно је била актер уговореног брака.

07. 02. 2023. у 22:02

Коментари (5)

ПОНОСНА НА СИНА: Срна Ланго поносна на своје дете