VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA VOZAČE: Usporen saobraćaj na obilaznici oko Beograda- Zbog radova na putu izmena u saobraćaju biće i na ovim deonicama

Tanjug

22. 05. 2021. u 14:44

NA obilaznici oko Beograda, od tunela „Straževica“ ka Bubanj Potoku, saobraćaj se odvija usporeno, saopštili su danas Putevi Srbije.

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ВОЗАЧЕ: Успорен саобраћај на обилазници око Београда- Због радова на путу измена у саобраћају биће и на овим деоницама

Nikola Fifić

Na auto-putu E-75, od bivše naplatne stanice „Bubanj Potok“ do skretanja za „IKEA“ (petlja „Tranšped“), do 30. juna izvode se radovi na uklapanju Kraka 3 sa novoizgrađenom petljom „Bubanj Potok“, u smeru ka Nišu.


Saobraćaj u smeru ka Nišu odvija se preticajnom saobraćajnom trakom desnog kolovoza auto-puta, kao i preticajnom trakom suprotnog smera Niš-Beograd, dok se saobraćaj u smeru ka Beogradu odvija zaustavnom i voznom saobraćajnom trakom.

Na auto-putu E-75, petlja Gradina - granični prelaz SRB/BUG (Gradina), od 25. maja do 15. juna izvodiće se radovi na rehabilitaciji kolovozne konstrukcije. Tokom izvođenja radova, saobraćaj će se odvijati dvosmerno levom kolovoznom trakom, dok će za saobraćaj biti zatvorena desna traka, u smeru ka graničnom prelazu Gradina, (od km 103+900 do km 104+560).

Prvomajska ulica u Pančevu - radovi na pojačanom održavanju od 20. maja do 25. maja uz suženje desne kolovozne trake, u smeru ka Kovinu. Za saobraćaj će biti zatvoreno skretanje iz Prvomajske ulice ka Spoljnostarčevačkoj ulici. Alternativni putni pravac ulicom Radivoja Koraća.

Niška Banja-Crvena Reka, do 26. oktobra obustava saobraćaja zbog radova na pojačanom održavanju. Alternativni putni pravac: Niška Banja-Prosek i Prosek-Crvena Reka.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!