DOSTA JE BILO: Inspektori odlučni - Posle 11 pokušaja, danas rušenje objekta u Ulici Đorđa Kratovca 22!

M. S.

13. 04. 2021. u 06:49

NAKON što je 11 puta uspeo da se odupre inspekciji, investitor nelegalne gradnje u Ulici Đorđa Kratovca 22 na Lekinom brdu danas može da očekuje rušenje, najavio je Sekretarijat za inspekcijske poslove.

ДОСТА ЈЕ БИЛО: Инспектори одлучни - После 11 покушаја, данас рушење објекта у Улици Ђорђа Кратовца 22!

FOTO: Printskrin

Inspekcijskim pregledom utvrđeno je da je izgrađen objekat u suprotnosti sa građevinskom dozvolom i izdatim lokacijskim uslovima - navode u nadležnom sekretarijatu. - Doneto je rešenje kojim se investitoru naređuje obustava i uklanjanje radova. Podneta je i krivična prijava protiv investitora Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, kao i dopuna krivične prijave.

Reporteri "Novosti", početkom marta pisali su o pomenutoj nelegalnoj gradnji u voždovačkom naselju porodičnih kuća. Kako su "Novostima" tada rekli prvi susedi, zdanje je od prizemlja, četiri sprata i povučenog sprata, uprkos prijava inspekciji, zatvaranja gradilišta, brzo išlo u visinu.

UNIŠTEN SUSEDNI PLAC

OSIM što je prekršio propise, investitor je radovima i uništio ogradu suseda na adresi Đorđa Kratovca 24. Tenda je nagrižena od betona sa gradilišta, a zgrada im je zaklonila svetlost.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri