POMOĆ NAJSTARIJIMA: U Rakovici građane na imunizaciju vozio i predsednik opštine

Tanjug

23. 01. 2021. u 23:03

Zaposleni u beogradskoj opštini Rakovica dovozili su danas sugrađane koji su se prijavili da prime vakcinu protiv korona virusa do Doma zdravlja na Labudovom brdu gde se vrši imunizacija, a u tome im je pomogao i predsednik te opštine Miloš Simić.

ПОМОЋ НАЈСТАРИЈИМА: У Раковици грађане на имунизацију возио и председник општине

Foto: Fejsbuk, Opština Rakovica

On je na imunizaciju vozio 87-godišnju komšinicu Vidu Mladenović, koja živi u ulici Luke Vojvodića, navodi se u saopštenju opštine Rakovica.

Simić je zahvalio Vidi Mladenović što se prijavila za imunizaciju i poručio da se samo odgovornim ponašanjem svih može pobediti korona virus.

U saopštenju se podseća da je opština Rakovica uspostavila kol-centar putem kojeg zaposleni u opštini svakog dana telefonom zovu građane starije od 65 godina i onima koji su iskazali volju da prime vakcinu pomažu da se prijave putem portala e-uprave.

Za sve starije sugrađane koji iz bilo kog razloga ne mogu sami da odu da prime vakcinu, opština Rakovica obezbedila je prevoz do Doma zdravlja na Labudovom brdu i nazad.

Kako se navodi, za zainteresovane starije sugrađane ostavljeni su i brojevi telefona gde sami mogu da se prijave za imunizaciju - 011 3051810, 011 7850151 i 011 7850152.

Telefoni su dostupni radnim danima od 8 do 20 sati, dok su vikendom na raspolaganju od 8 do 16 časova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom