BEOGRAĐANI, VAŽNO OBAVEŠTENJE: Sutra radovi na Pančevačkom mostu, evo kako će se odvijati saobraćaj

Tanjug

07. 11. 2020. u 19:02

NA Pančevačkom mostu sutra od devet do 17 časova saobraćaj će se odvijati levom saobraćajnom trakom, u smeru ka Beogradu, zbog radova u desnoj saobraćajnoj traci u smeru Pančevo-Beograd, saopštili su danas Putevi Srbije

БЕОГРАЂАНИ, ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ: Сутра радови на Панчевачком мосту, ево како ће се одвијати саобраћај

Saobraćaj će tokom rekonstrukcije biti drugačije organizovan

Na Pančevačkom mostu izvode se radovi na struganju i asfaltiranju oštećenog asfaltnog zastora u sklopu pripremnih radova na sanaciji dilatacionih spojnica.

Na Petlji Surčin-petlji Ostružnica do 7. decembra ove godine, od osam do 16 časova biće izvođeni radovi na rehabilitaciji kolovoza u desnoj saobraćajnoj traci na mostu preko Save.

U toku izvođenja radova saobraćaj iz pravca Novog Sada ka Beogradu preusmeren je na novoizgrađeni deo mosta, suprotan smer, pravac Beograd ka Novom Sadu.

Na auto-putu u smeru od Beograda ka Nišu, petlja "Tranšped" - petlja "Mali Požarevac", do 11. novembra, od sedam do 17 časova, biće izvođeni radovi na postavljanju poklopaca na slivnicima i šahtama za kišnu kanalizaciju.

Za saobraćaj je zatvorena krajnja leva, preticajna saobraćajna traka.

Saobraćaj će se u zoni radova odvijati srednjom voznom i krajnjom desnom, zaustavnom saobraćajnom trakom.

Na deonici Boljevci - Obrenovac do 29. decembra obustavljen je saobraćaja zbog radova na sanaciji kolovoza.

Alternativni putni pravac iz pravca Obrenovca je auto-put Miloš Veliki, a iz pravca Boljevca nema alternativnog putnog pravca.

Putevi Srbije savetuju maksimalan oprez pri vožnji i pozivaju učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja zbog pojave magle koja smanjuje vidljivost na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Na naplatnim stanicama na auto-putevima u Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema najnovijim informacijama Uprave granične policije, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 90 minuta,

Na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, dok na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SAOBRAĆAJKA U BULEVARU KRALJA ALEKSANDRA: Automobilom se zakucao u stanicu, pa pobegao (FOTO)