ZELENI BULEVAR I DALJE ZAKRČEN: Ulica Cara Dušana, od Francuske do Kapetan Mišine, otvorena za saobraćaj, vozačima i dalje potrebno strpljenje

S. B. M.

23. 10. 2020. u 11:25

ULICA cara Dušana, na delu od Francuske do Kapetan Mišine, od danas je otvorena za saobraćaj.

ЗЕЛЕНИ БУЛЕВАР И ДАЉЕ ЗАКРЧЕН: Улица Цара Душана, од Француске до Капетан Мишине, отворена за саобраћај, возачима и даље потребно стрпљење

Foto M. Anđela

Saobraćajnica ostaje zatvorena na deonici od Kapetan Mišine do Tadeuša Košćuška, kao i raskrsnica Cara Dušana - Kralja Petra. Otvara se za saobraćaj i raskrsnica sa Ulicom Tadeuša Košćuška, pa je skretanje iz Bulevara vojvode Bojovića u ovu ulicu sada moguće.

I dok radovi na samoj saobraćajnici napreduju, a deonice se otvaraju za automobile, pešaci će morati da budu i te kako strpljivi. Trotoari nisu ni blizu završetka, pa će sugrađani i dalje morati da gaze po blatu i mulju posle kiša. Osim toga, sugrađani, kako bi stigli do prvih autobusa, moraju da pešače do Studentskog trga, ili da idu niže pet paralelnih ulica sa Cara Dušana, kako bi stigli do Dunavske i tu sačekali neki prevoz.

Linije javnog prevoza će i dalje saobraćati po postojećim izmenama. Tramvaj 11L i dalje vozi do pristaništa preko Starog savskog mosta. Linije 24, 26 i 26N vozi Dunavskom, Žorža Klemansoa, Francuskom i dalje redovno.

I linije 5A i 79 ostaju na izmenjenoj trasi pa saobraćaju Dunavskom, Žorža Klemansoa, Cara Dušana, a onda Ulicom Džordža Vašingtona i dalje redovno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna