KAZNE za bahate vozače koji zaustavljaju svoja vozila sa sva četiri upaljena migavca, umesto do sada propisanih 5.000 dinara ubuduće će iznosti 10.000 dinara.

MilanCHE

29.07.2020. 16:46

Нису били потребни џипови.. Само камере испред сваког супермаркета. Џибера на инвалидским местима има небројано, буџет би процветао!

Sitar

29.07.2020. 16:55

Neko ko stane na minut i upali četiri migavca,prekršio je propise o parkiranju i treba da plate odgovarajuću kaznu ali ne možemo ih nazvati bahatim vozačima.

Ja

29.07.2020. 17:24

Da veće kazne zbog zauszavljanja auta u ulicama, pitam se dali su te ulice pravljene/rađene i građene za protok saobraćaja, dovoljan i bezbedan saobraćaj, sve više auta a sve veće kazne, šta to znači sve veći nameti/to jest legalna otimačina na osnovu auta, parking, kazne, registracija drumarina, osigiranja.. Itd, budućnost za vozače, šta će biti kada budućnost krene sa letećim aitima, možda je smešna budućnost ali sadašnjost je smešnija koja nas uvodi u budućnost smeha. Gde ćemo se parkira, zaustaviti na minut dva do 5min, stavlja ćemo auto u ranac pa na rame, nikakvi uslovi se ne stvaraju za auta osim kazni, u budućnosti kada skupiš sve kazne moćeš da kupiš novi auto, plaćaćemo i kazne za auto, previše će koristiti vazduh, vodu ulje, gorivo, mora ćeš kupiti auto na struju, napredak auta napredak i kazni a uslovi će ostati isti bez parkinga i protok saobraćaja kroz uloce... Itd.