OBNAVLJAJU TOPLOVODNU MREŽU: Majstori rekonstruišu cevi širom Obrenovca (FOTO)

S.V.

03. 08. 2023. u 21:00

U CENTRU Obrenovca majstori rekonstruišu toplovodnu mrežu, kako bi sve funkcionisalo na jesen, kada počne grejna sezona.

ОБНАВЉАЈУ ТОПЛОВОДНУ МРЕЖУ: Мајстори реконструишу цеви широм Обреновца (ФОТО)

GO OBRENOVAC

Radnici su trenutno na trasi od poznatog supermarketa do kraja Ulice Vuka Karadžića, a njih je obišao predsednik opštine Miloš Stanojević, koji je istakao da će po završetku posla sistem biti stabilniji.

- Takođe, radi se na rekonstrukciji primarne mreže toplovoda u Prvoj obrenovačkoj osnovnoj školi, mesto na kome je bilo havarija, a značajan je deo mreže jer snabdeva toplotnom energijom školu i grupu kuća u blizini - istakao je Stanojević. - U Ulici Miloša Obrenovića aktivno je gradilište, radi se na obnovi mreže u dužini od 100 metara.

Prema njegovim rečima, u narednoj godini biće završena obnova toplovoda u glavnoj ulici. Nadležni nastoje da budu što više racionalni, te da što manje remete svakodnevno funkcionisanje građana.

- Radimo na očuvanju našeg sistema grejanja, trudićemo se da naredna grejna sezona bude uspešna, kao i prethodna. Radimo na rekonstrukciji najkritičnije tačke našeg sistema grejanja, dela koji se nalazi u Ulici Vuka Karadžića. Naime, na ovom delu mreže u prethodnoj sezoni bilo je više havarija, koje su dovodile do obustave isporuke toplotne energije - rekao je Stanojević.

Predsednik Saveta Treće mesne zajednice Igor Vjetrović naglasio je, da su u protekloj grejnoj sezoni prijavljivani nedostaci na mreži toplovoda u gradskom delu Obrenovca, na teritoriji Treće mesne zajednice.

- Pristupili smo ovim poslovima na vreme, a radovi će biti završeni do septembra, što je za naše građane i najbitnije - naveo je Vjetrović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024