"KOLIBRI" PO PLANU: Do kraja godine biće završeni građevinski radovi na vrtiću u Bariču

B.B.

03. 07. 2023. u 16:56

DO KRAJA godine vrtić "Kolibri" u Bariču biće kompletno građevinski završen, nakon čega ledi opremanje, najavio je je Miloš Stanojević, predsednik opštine Obrenovac nakon obilaska gradilišta.

КОЛИБРИ ПО ПЛАНУ: До краја године биће завршени грађевински радови на вртићу у Баричу

FOTO: Opština Obrenovac

Radovi teku utvrđenom dinamikom, a u vrtiću će biti mesta za oko 200 mališana. novac za izgradnju obdaništa obezbedili su Elektroprivreda Srbije i opština Obrenovac. Deca iz vrtića "Kolibri" privremeno su smeštena u vrtiću "Ružica" u Belom Polju.

- Prema rečima izvođača ovaj objekat će do kraja leta biti pod krovom, nakon čega slede završni građevinski radovi što znači da će do kraja godine objekat biti u potpunosti građevinski završen. Pored toga čeka nas i opremanje samog objekta, što ćemo raditi u saradnji sa Gradom Beogradom - rekao je Stanojvić.

On je naglasio da će novi objekat, za razliku od nekadašnjeg vrtića Kolibri, biti zidan i kao takav dugo će služiti građanima. Nakon izgradnje vrtića "Kolibri", u planu je uređenje naselja Kolonija u Bariču, kako radovi na ulicama, tako i radovi na uređenju fasada stambenih objekata u ovom delu mesne zajednice Barič.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu