STANARI, SREDITE PROSTOR OKO ZGRADE: Beograđani do kraja februara mogu da se prijave za akciju JKP "Zelenilo Beograd"

A. Z. K.

21. 02. 2023. u 08:15

BEOGRAĐANI će devetu godinu zaredom biti u prilici da se prijave za akciju "Uredimo zajedno" koju organizuje JKP "Zelenilo Beograd". Oni koji žele da ulepšaju i ozelene površine u svom naselju i ispred svojih zgrada, od ovog preduzeća dobiće sadnice i alat.

СТАНАРИ, СРЕДИТЕ ПРОСТОР ОКО ЗГРАДЕ: Београђани до краја фебруара могу да се пријаве за акцију ЈКП Зеленило Београд

Gradsko zelenilo Novi Sad

Kako su saopštili u ovom preduzeću građani se mogu prijaviti do 28. februara. Neophodno je da stambene zajednice daju predloge za ozelenjavanje i uređenje površina u okviru svojih stambenih prostora. JKP "Zelenilo Beograd" obezbediće neophodan biljni materijal, parkovski mobilijar, lopate, farbu, četke i sva sredstva koja su neophodna kako bi se posao obavio na kvalitetan način.

- Građani su zainteresovani da urede prostor oko svojih stambenih objekata, a tome u prilog govori i podatak da je prethodnih godina uređeno više od 1.800 lokacija u deset opština - saopštili su u ovom preduzeću. - Svake godine se broj prijavljenih se svake godine povećava. Ova akcija ima nekoliko faza, trenutno se zajednice prijavljuju vrstu i sadržinu radova, kao i površinu koju su planirali da urede. Po završetku prijavljivanja, naši stručnjaci će obići sve prijavljene lokacije i proceniti da li je moguća realizacija zahteva, i poslednja faza je uređenje.

 U sklopu ove akcije planiranu su zemljani radovi, sadnja ukrasnih biljaka, travnjaka, i postavljanje klupa i đubrijera. Građevinski radovi kao što je izgradnja staza, platoa, dečjih igrališta, ugradnja fitnes rekvizita ne mogu biti prijavljeni u sklopu ovog projekta.

PRIJAVLjIVANjE PREKO MEJLA I SLANjEM KOVERTE

ZAINTERESOVANE stambene zajednice mogu na zvaničnom sajtu JKP "Zelenilo Beograd" mogu preuzeti obrazac za prijavu. Koverat sa popunjenim obrascem, stambene zajednice mogu poslati na adresu JKP "Zelenilo-Beograd", Centar za informisanje, Mali Kalemegdan br. 8, 11000 Beograd, sa naznakom - za akciju "Uredimo zajedno". Građani mogu popunjeni obrazac proslediti na mejl adresu info@zelenilo.rs.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ANTISRPSKO LUDILO SE PRENELO NA ULICE! Hrvati i Albanci nastavili sa skandalima (VIDEO)