ROK DO KRAJA FEBRUARA: Opština Grocka subvencioniše mere energetske efikasnosti

B.B.

29. 01. 2023. u 17:14

OPŠTINA Grocka produžila je konkurs, tako da će građani do kraja februara moći da podnesu zahtev za sufinansiranje mera energetske sanacije

РОК ДО КРАЈА ФЕБРУАРА: Општина Гроцка субвенционише мере енергeтске ефикасности

Foto: V.Ć.

 U opštinskoj kasi je za ove namene opredljeno 45 miliona dinara, Subvencija iz opštinske kase može iznositi do 50 odsto vrednosti radova.

Vlasnici stanova i kuća mogu da konkurišu za zamenu spoljnih prozora i vrata, nabavku i ugradnju - materijala za termičku izolaciju zidova i krova, kotlova na gas i biomasu, cevne mreže radijatora i pratećih elemenata. Pravo konkursanja imaju i stanovcnici čiji objekti nisu legalizovani, pošto se od dokumentacije traži dokaz o vlasništvu nad objektom, a ne o legalizaciji.

Takođe, potrebno je, između ostalog, podneti i predračun o vrednosti radova. Građani sami biraju izvođača radova sa spiska firmi koji se može naći na sajtu opštine.

BONUS VIDEO - KOLO USRED PARIZA: Kako je izgledao Svetosavski bal na Seni

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima