SLAB PRITISAK NA PERIFERIJI: Sanacija kvara na cevovodu "Makiš"

S.V.

27. 10. 2022. u 15:20

ZBOG neodložne sanacije kvara na magistralnom cevovodu fabrike vode "Makiš" od večeras u 23.30 do nedelje u 6 sati, umanjen pritisak i povremene prekide u vodosnabdevanju imaće postošeči u naseljima Resnik, Rupčine, Ostružnica, Pećani, Sremčica, Velika Moštanica, Leštane, Boleč, Tranšped, Meljak, Nenadovac, Baćevac, IKEA, Plandište, Glumčevo brdo, Stara Lipovica, Srednji kraj, Stražarija, Karaula i Trebež.

СЛАБ ПРИТИСАК НА ПЕРИФЕРИЈИ: Санација квара на цевоводу Макиш

Foto: Profimedia

Od subote do nedelje ista sitacija biće na Umci, Rušnju, Dražanovcu, Barajevu, Baljevcu, Vrbovno, Leskovcu, Stepojevcu, Prnjavoru, Trešnji, Putu za Malu Ivanču i Kragujevačkom putu.

Za sve prioritetne potrošače biće obezbeđene auto-cisterne sa pijaćom vodom, a iz JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" podsećaju da se stabilizacija vodosnabdevanja očekuje do nedelje u 6 časova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)