GRAĐANI Mirijeva, koji žive ili svakodnevno prolaze kroz Ulicu Jovanke Radaković, već nekoliko meseci to čine držeći ruku na nosu i strahujući od zaraze.

Komentari (2)

Boca69

30.09.2022. 14:47

Inspekcija zna da je bespravno priključena kanalizacija ,automatski mora da zna i ko je se bespravno priključio .Opština da naredi Gradskoj kanalizaciji da izađe na teren obavi potrebne radove a sve troškove naplati od toga ko je se bespravno priključio na kanalizacionu mrežu . Naravno i uz naplatu kazne o ne poštovanju zakona i procedure o priključenju na gradsku kanalizacionu mrežu .Ako svega toga nema u zakonu napravite dopunu zakona i nadležnosti i kažnjavanja .To nije jedini investitor koji se tako bahato ponaša u gradnji a inspekcija i opština se prave šašavi jer tu neko uzima mito .Svi to znaju ali svi ćute .

Sandra

30.09.2022. 18:20

Grad je dozvolio nekontrolisanu gradnju u Mirjevu i zato se dešavaju takva izlivanja kanalizacije. To Mirjevo je bilo jedno mirno naselje sa nekoliko višespartnica, sada se gradi toliko da liči na Favele, gore je od Kaluđerice.