RADOVI MENJAJU TRASU GRADSKOG PREVOZA: Majstori u Bulevaru despota Stefana do 30. septembra

Š. M.

18. 09. 2022. u 11:30

TOKOM izvođenja radova na redovnom održavanju Bulevara despota Stefana na delu od Francuske do Ulice braće Jugovića od sutra do 30. septembra doći će do promena u radu linija javnog prevoza, pošto će ova deonica biti potpuno zatvorena za saobraćaj.

РАДОВИ МЕЊАЈУ ТРАСУ ГРАДСКОГ ПРЕВОЗА: Мајстори у Булевару деспота Стефана до 30. септембра

Foto: Z. Jovanović

Tako će linija 27 saobraćati na trasi Studentski trg - Mirijevo 3, u oba smera ulicama Vase Čarapića, Kolarčevom, Terazije, Trg Nikole Pašića i dalje redovnom trasom, dok će linije 32E i 43 ići od Železničke stanice "Pančevački most" ka Višnjici i Kotežu, u oba smera Poenkareovom, Jovana Avakumovića, Bulevarom despota Stefana i dalje normalno.

Na ovom putnom pravcu trasu će promeniti i noćne linije 15N, 27N i 32N, 56N, 101N, 202N, 301N, 511N, 704N i 706N, dok će E2 koja saobraća na trasi Studentski trg - Petlovo brdo ići ulicama Vase Čarapića, Kolarčevom, Terazije, Trg Nikole Pašića i dalje redovnom trasom.

Takođe, tokom faznog izvođenja posla na redovnom održavanju Ulice kneza Miloša od sutra do 28. septembra doći će do promena u radu linija GSP, kao i zatvaranja određenih traka na ovoj saobraćajnici. Radovi će se izvoditi u četiri faze, u intervalima od 22 časa do 6 sati ujutru.

UKIDANjE STAJALIŠTA

U TOKU 1A faze radova u Ulici kneza Miloša biće privremeno ukinuto autobusko stajalište "Višegradska". U 1B fazi putnici neće moći da koriste čekalište "Birčaninova", dok će u fazi 2B građani na kraći vremenski period ostati bez stajališta "Miloša Pocerca".

Tokom realizacije ovih popravki potpuno se ukidaju trolejbuske linije 40 i 41, dok se uspostavlja privremena autobuska linija 41A (Studentski trg - Banjica 2), koja će saobraćati trasom linije 41. Više informacija o promeni trasa građani mogu pronaći na sajtu Sekretarijata za javni prevoz.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SAOBRAĆAJKA U BULEVARU KRALJA ALEKSANDRA: Automobilom se zakucao u stanicu, pa pobegao (FOTO)