UZ KLASIKE, KARTA ZA BAZEN: Gradonačelnik Šapić u GO Novi Beograd uručio nagrade najboljim učenicima

A. V. V.

01. 07. 2022. u 07:55

NAJBOLjIM đacima osnovnih i srednjih škola sa Novog Beograda nagrade za uspehe koji su postigli u školovanju juče je na svečanosti u najmnogoljudnijoj gradskoj opštini uručio gradonačelnik Beograda i, kako je predstavljen, vršilac dužnosti predsednika Opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić.

УЗ КЛАСИКЕ, КАРТА ЗА БАЗЕН: Градоначелник Шапић у ГО Нови Београд уручио награде најбољим ученицима

Šapić sa najistaknutijim učenicima, Foto Beoinfo

Učenici su na poklon dobili knjige, klasike domaće i svetske književnosti i propusnice za letnju sezonu na bazenima SC "11. april".

Gradonačelnik Šapić je juče istakao da je zadovoljan što je u prilici da se zahvali najboljim đacima opštine na čijem je čelu bio proteklih godina.

- Vi jeste najbolje što imamo i siguran sam da ćete to biti i sutra. Uvek mi je bilo posebno zadovoljstvo da tokom prethodnih deset godina odam priznanje najuspešnijima, a prva generacija kojoj sam imao prilike da čestitam danas su odrasli ljudi i mnogi od njih verovatno imaju i svoje porodice.

Želim vam svima mnogo sreće, da budete i dalje lepi i veseli, a pametni već znate da jeste. Imajte na umu da se vaši roditelji, nastavnici, profesori i mi svi dičimo vašim rezultatima i da se nadamo da ćete i u budućnosti postići zavidne životne uspehe - rekao je gradonačelnik Šapić.

NA SPISKU 384 ĐAKA

NAKON završene školske 2021/22. godine nagrađeno je ukupno 320 učenika iz 21 osnovne i 64 učenika iz devet srednjih škola sa teritorije novobeogradske opštine, koji nose titulu vukovca, sportiste ili đaka generacije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna