AKADEMCI NA PRAKSI U UPRAVI: Počeo treći ciklus stručnog usavršavanja sudenata u opštini Stari grad

A. V. V.

13. 06. 2022. u 15:37

U Upravi opštine Stari grad počeo je novi ciklus stručne prakse za mlade akademce. Osam diplomaca i studenata završnih godina fakulteta društvenih nauka Univerziteta u Beogradu imaju priliku da kroz praktičan rad usavrše stečeno znanje.

АКАДЕМЦИ НА ПРАКСИ У УПРАВИ: Почео трећи циклус стручног усавршавања судената у општини Стари град

Stari grad

Ovim povodom pomoćnik predsednika opštine Stari grad Aleksandar Puača održao je sastanak sa akademcima koji će do 31. avgusta biti na praksi u organima starogradske lokalne uprave i u neposrednom kontaktu sa sugrađanima, korisnicima usluga i programa opštine.

- Ovo je treći ciklus programa stručne prakse u našoj opštini. Nakon konkursa odabrali smo osam praktikanata koje smo upoznali sa radom uprave, opštinskim programima, projektima i uslugama koje su namenjene našim sugrađanima. U svakodnecnom radu i redovnim obavezama u okviru odeljenja i u ustanovi kulture ovi mladi ljudi imaju mentora koji im neposredno pomaže u usavršavanju i sticanju neophodnih znanja. Na kraju tromesečnog perioda biće im dodeljene potvrde o uspešno završenom programu stručne prakse u opštini Stari grad - rekao je Puača.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije