POSTAVLjANjE lanaca, žardinjera ili stubića kako bi se sačuvalo parking-mesto sve su češće pojave u prestonici, koje smetaju vozačima. Nakon što su se godinama slobodno parkirali u svom kraju, stanari Preševske ulice na Lionu, nedavno su primetili postavljenu parking barijeru na do juče slobodnom parkiralištu. Dosetljivi stanari u Radojke Lakić na Zvezdari parking-mesto čuvaju plastičnim kantama i ciglama.

branko

04.06.2022. 11:47

rešenje je da se sve prepreke uklone i na tim mestima zoniraju parking mesta jer stanari će imati mogućnost mesečnog parkiranja a posetioci mogućnost određenog vremenskog roka za korišćenje. ŠTO PRE REALIZOVATI .

Sundjer Bob

04.06.2022. 13:20

Sve je ovo u redu ako je slobodno parkiraliste ALI AKO PARKING PRIPADA ZGRADI onda to vise nije slobodno vec je namenjeno za stanare zgrade kojoj parking pripada a ne za stanare bilo kojih zgrada.

OpetLazu

04.06.2022. 22:27

A sta kazu vajni inspektori, koliko su tih stubica STVARNO i uklonili? Kome su namenjene one smesne izjave o teoretskim kaznama, uklanjanju itd? Gde su dokazi da se propis primenjuje u praksi?

Lucky

10.06.2022. 01:55

A ako sam vlasnik parking mesta??? Kad sam kupio stan u novogradnji ,kupio sam i parking mesto od preduzimaca i preveo na svoje ime. Svi se parkiraju tu ili me zagrade?!?!?! Sta s tim ?