USELILI SE BULOVIĆI: Šestočlanoj porodici u Bečmenu uručeni ključevi novoizgrađene kuće

A. V. V.

27. 03. 2022. u 05:00

MAJCI četvoro dece Ivani Bulović juče su u Bečmenu svečano uručeni ključevi nove kuće koju je Fondacija "Gnezdo" izgradila za ovu porodicu na predlog Gorana Vesića.

УСЕЛИЛИ СЕ БУЛОВИЋИ: Шесточланој породици у Бечмену уручени кључеви новоизграђене куће

Članovi porodice ispred svog novog doma, Foto Beoinfo

Zamenik gradonačelnika je svojom pokretnom kancelarijom obišao ovo surčinsko naselje i Buloviće, koji do juče nisu imali svoj krov nad glavom, već su živeli kao podstanari.

- Porodica Bulović je dobila svoj krov nad glavom. Kada sam pre nekoliko meseci svojom pokretnom kancelarijom obilazio opštinu Surčin, između ostalog sam posetio i ovu porodicu. Oni imaju četvoro dece i tada smo se dogovorili da im naša fondacija "Gnezdo", koja je formirana u Skupštini grada, upravo da bismo obezbedili pomoć za porodice poput ove, obezbedi izgradnju montažne kuće. Radovi su završeni i uskoro ćemo obezbediti nameštaj i Bulovići će moći normalno da žive - rekao je Vesić.

Direktorka "Gnezda" Tanja Popović je podsetila da je fondacija osnovana u novembru i da je od tada uspela da pronađe kompanije koje su bile spremne da pomognu. Ona je ovom prilikom pozvala druge društveno-odgovorne firme da se pridruže u ovakvim akcijama.

Predsednik Opštine Surčin Stevan Šuša je rekao da je jučerašnji dan bio veliki za porodicu Bulović, ali i opštinu Surčin.

- Ovakve akcije bi trebalo da organizujemo što češće jer smo u današnje vreme, čini mi se, pomalo zaboravili da bi pre svega trebalo da pomažemo jedni drugima - rekao je Šuša.

USKORO GOTOVA I KUĆA ZA JELIĆE

ZAMENIK gradonačelnika Goran Vesić najavio je juče da će kuća za još jednu porodicu, Jelić, biti završena u naredne dve nedelje, a možda i manje.

- Nastavićemo da pomažemo svakoj građanki i građaninu, jer je to suština politike.

Najvažnija stvar u politici je da svima bude bolje danas nego juče, a da sutra bude bolje nego danas. Ukoliko je tako, onda je takva politika uspešna. Srećan sam jer smo danas u situaciji da pomažemo ljudima i na ovakav način - rekao je Vesić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)