PREMIJERKA SA PREDSEDNIKM OPŠTINE BARAJEVO: Adamović i Brnabić o problemima životne sredine

Novosti online

21. 02. 2022. u 19:35

PREDSEDNIK GO Barajevo, Slobodan Adamović sastao se danas sa predsednicom Vlade Republike Srbije, gospođom Anom Brnabić.

ПРЕМИЈЕРКА СА ПРЕДСЕДНИКМ ОПШТИНЕ БАРАЈЕВО: Адамовић и Брнабић о проблемима животне средине

Foto: Opština

Predsednik Adamović i premijerka razgovali, su pre svega o pitanjima i zahtevima GO Barajevo vezanim za  očuvanje kvaliteta životne sredine na teritoriji naše opštine.

Takođe, se razgovaralo o predstojećim ulaganjima i koracima koje je neophodno preduzeti, ali i o podršci Vlade u realizaciji prioritetnih projekata opštine Barajevo.

Predsednik Adamović je kazao da je zadovoljan današnjim sastankom.

- Danas smo veoma konkretno razgovarali o razvoju opštine Barajevo i dogovorili jasne korake, kako bi što pre realizovali neke od najvažnih projekata za stanovnike naše opštine.

Drago mi je što gospođa Brnabić vrednuje naše dosadašnje rezultate i  lično se zalaže da dobijemo svu neophodnu podršku, kako bi naši sugrađani imali jednake uslove za život, kao i stanovnici centralnih gradskih opština.

Posebno sam zahvalan  što nas premijerka podržava u naporima da učinimo sve da se Barajevo razvija na način koji će nam omogućiti da očuvamo status ekološke opštine, bez zagađivača i tehnologija koje bi mogle da na bilo koji način nepovoljno utiču na bezbednost i zdravlje svih nas.

Napominjem još jednom da smo otvoreni za  saradnju i da ćemo pružiti svu podršku i sadašnjim i budućim investitorima, ali samo dok to ne ugrožava stanje životne sredine. Barajevo je ekološka opština i moja je želja, a i moralna obaveza da tako i ostane - dodao je predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U UJEDINJENIM NACIJAMA: Pogledajte šta je učinio predstavnik Izraela (VIDEO)