NOĆ U BEOGRADU: Najviše poziva od kovid i hroničnih bolesnika

Tanjug

30. 01. 2022. u 07:20

U BEOGRADU je u noći između subote i nedelje zabeleženo 125 intervencija Hitne pomoći jutros do šest sati, a od toga bilo je 10 intervencija na javnom mestu, najviše su za pomoć zvali hronični i kovid bolesnici.

НОЋ У БЕОГРАДУ: Највише позива од ковид и хроничних болесника

Foto: N. Karlić

- Veliki je broj poziva vezanih za kovid, a u brojnim slučajevima intervencija medicinskog tima nije potrebna. Ono što može da se kaže je da u poslednje vreme, sa povećanjem obolelih od korona virusa, broj poziva za 24 sata Hitnoj pomoći je između 1.500 i 2.000 - rečeno je Tanjugu iz Hitne.

Dogodile su se i dva saobraćajna udesa, dve osobe su sa lakšim povredama prebačene su u bolnicu, a dvoje je zbrinuto na licu mesta.

BONUS VIDEO - SVAKI DRUGI POZITIVAN: Kovid ambulanta u Loznici puna od jutra do mraka

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima