SNEG ČISTI 396 RADNIKA "ZELENILA": LJudstvo i mehanizacija od ranog jutra na ulicama

S.V.

10. 01. 2022. u 11:19

EKIPE JKP "Zelenilo Beograd" od ranih jutarnjih časova čiste sneg sa javnih površina. Kako je saopšteno iz ovog javnog preduzeća, na uklanjanju snega i posipanju soli angažpvano je 396 radnika.

СНЕГ ЧИСТИ 396 РАДНИКА ЗЕЛЕНИЛА: Људство и механизација од раног јутра на улицама

ZELENILO


 

- Sneg se čisti ručno i uz pomoć neophodne mehanizacije i to četiri specijalna vozila "Wille", dva specijalna vozila "Multicar," dva FAP, dva KAT, 15 traktora "Kubota" i dva sa emulzijom, 19 putara, pet HTP, dva "Iveka" jedan "MAN", 22 traktora "Solis", tri "Maestrala", jedan "Reks", jedan kiper i jedan utovarivač - kažu iz "Zelenila".

Ukupna površina predviđena za čišćenje je 780.130 kvadrata, te podrazumeva i posipanje soli i emulzija. Obezbeđeno je 600 tona industrijske soli i 25.000 litara kalcijum - hlorid emulzije, kao i 6.000 kilograma kalcijum - hlorid granulata za ovu sezonu.

- Radnici JKP „Zelenilo Beograd" će biti angažovani na čišćenju snega, leda i posipanju soli, dok god za to bude potrebe, kako bi našim sugrađanima obezbedili bezbedno i neometano kretanje kroz Beograd - ističu iz ovog preduzeća.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna