POKLONI OBRADOVALI ŠTIĆENIKE PRIHVATILIŠTA ZA DECU: Pokretna kancelarija Gorana Vesića podelila paketiće

Милица Шкорић
Milica Škorić

28. 12. 2021. u 13:52

POKRETNA kancelarija Gorana Vesića ove sedmice obilazi mališane u socijalnim ustanovama širom prestonice, kako bi im podelila novogodišnje paketiće.

ПОКЛОНИ ОБРАДОВАЛИ ШТИЋЕНИКЕ ПРИХВАТИЛИШТА ЗА ДЕЦУ: Покретна канцеларија Горана Весића поделила пакетиће

Beoinfo

Tako su pokloni danas obradovali štićenike Prihvatilišta za decu, a tom prilikom zajedničkim snagama okićena je i jelka.

Ukupno 20 mališana dobilo je novogodišnje paketiće, koje je gradu poklonila Fondacija za decu i omladinu Beograda "Gnezdo".

- Ova deca su u veoma specifičnom stanju i važno je da imaju podršku društva, a u našoj ustanovi je zaista dobijaju - kaže Vesić. - Danas smo im doneli paketiće zajedno sa Deda Mrazom i obradovali ih novogodišnjim poklonima. Nastavićemo tako da radimo sve do petka, kada ćemo obilaziti različite gradske ustanove i deci nositi paketiće. Želja nam je da svako dete na našoj teritoriji, bez obzira gde živi i kakvog su imovinskog stanja njegovi roditelji, ima svoj paketić i da se raduje Novoj godini. Srećan sam i zahvalan svima koji su učestvovali u ovoj divnoj akciji. Ove nedelje moj kamper, koji inače ispunjava želje starijih, okrenut je samo deci.

Događaju su prisustvovali i gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević i direktor Prihvatilišta za decu Beograda Danijela Stajković

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove