HAB I BIBLIOTEKA ZA MLADE: Gradonačelnik posetio Obrenovac

S.V.

17. 12. 2021. u 15:16

VEOMA je pohvalno što Obrenovac sada ima 800 studenata, od kojih 55 stipendira opština. Posebno sam zadovoljan što lokalna samouprava vodi računa o mladima, važno je da imaju prostore poput omladinskog centra i biblioteke gde će moći dodatno da se usavršavaju.

ХАБ И БИБЛИОТЕКА ЗА МЛАДЕ: Градоначелник посетио Обреновац

GO OBRENOVAC

 Ovo je rekao gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić, tokom obilaska ove opštine.

- Centar je otvoren u oktobru prošle godine, vrednost investicije bila je pet miliona dinara i do sad je različite kursve i radionice u ovom "habu" pohađalo više od 500 mladih. Takođe, u toku je rekonstrukcija biblioteke "Vlada Aksentijević" i to je veoma važan projekat za Obrenovac - istakao je gradonačelnik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RODITELJI OSMAKA IZ ŽELEZNIKA U ŠOKU: Saznali pred put da im deca idu na ekskurziju - destinacija Tara