BESPLATNO SAMO NA PLATOU: Parking na Sajmu plaćaju 100 ili 150 dinara po satu i oni koji se vakcinišu

S. B. M.

13. 12. 2021. u 07:52

"BEOGRADSKI sajam" je komercijalno preduzeće koje živi isključivo od onoga što samo zaradi. A, to može samo od svoje izvorne delatnosti - izdavanja izlagačkog prostora i usluga u vezi s njim, kao i parkinga.

БЕСПЛАТНО САМО НА ПЛАТОУ: Паркинг на Сајму плаћају 100 или 150 динара по сату и они који се вакцинишу

Foto M. Anđela

Ovo je u najkraćem odgovor koji su "Novosti" dobile povodom interesovanja građana o ukidanju naplate parkinga Beograđanima koji se ovde vakcinišu.

Za proteklih godinu dana, koliko traje vakcinacija na Beogradskom sajmu, na ovaj vakcinalni punkt svakog dana dolazilo je na stotine, pa i hiljade sugrađana, ali i stranaca. Parkiranje u okviru Sajma plaća se po satu 100 odnosno 150 dinara, zavisno od toga da li je u toku neka manifestacija ili ne. S obzirom na to, mnogobrojni građani se pitaju da li je moguće da se naplata izbegne ili da oni koji dolaze na sajam da se vakcinišu plaćaju umanjenu cenu parkiranja.

- Preduzeće nije budžetski korisnik i redovno izmiruje svoje obaveze - kažu na Sajmu. - Upravo masovna vakcinacija i napori nadležnih državnih organa da privredne aktivnosti rastu i odvijaju se u skladu sa aktuelnom situacijom i privrednim planovima, omogućile su "Beogradskom sajmu" da pokrene svoju osnovnu delatnost, prekinutu tokom prethodne dve godine zbog pandemije. U skladu sa tim, uveli smo i uobičajeni režim parkiranja, a besplatno parkiranje za korisnike punkta za vakcinaciju moguće je koristiti na platou ispred sajma, u Bulevaru vojvode Mišića - navode u ovom preduzeću.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024