KOLAPS U VOJVODE VLAHOVIĆA ZBOG TUĐE BAHATOSTI: Ostavila kola parkirana nasred ulice, pola naselja moralo da čeka rasplet "drame"

Novosti online

09. 12. 2021. u 09:20

BAHATI vozač je jutros u naselju Vojvode Vlahovića, koje je poznato po infrastrukturnim problemima, napravio saobraćajni haos nakon što se parkirao nasred ulice.

КОЛАПС У ВОЈВОДЕ ВЛАХОВИЋА ЗБОГ ТУЂЕ БАХАТОСТИ: Оставила кола паркирана насред улице, пола насеља морало да чека расплет драме

Foto: Novosti

Žena, koja je ostavila vozilo nasred uzbrdice u Ulici Vojvode Vlahovića, ušla je u zgradu dok je na putu ostao blokiran minibus 26L, kao i veliki broj automobila.

Zbog negodovanja putnika iz minibusa, koji su besni usred špica morali da čekaju, izašao je suprug žene koja je ostavila vozilo i raspravljao se sa vozačem minibusa, nakon čega se pomerio.

Zastoj je trajao oko 15 minuta, što je u naselju, iz kojeg vodi samo jedan put ka Ulici Braće Jerković, bilo dovoljno da se napravi velika gužva.

Ovo beogradsko naselje muku muči sa kvalitetom puta, nedostatkom trotoara, izlivanjem kanalizacije svaki put kada padne kiša, ali i stihijskom izgradnjom i neplanskim radovima investitora koji su žitelje ovog kraja ostavili bez parking mesta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri