OBNOVA AMBULANTE SLEDEĆEG PROLEĆA: Zamenik gradonačelnika Vesić sa žiteljima malog mokrog luga na Zvezdari

M. S.

01. 11. 2021. u 10:37

MEŠTANI Malog Mokrog Luga na Zvezdari trebalo bi da u narednom periodu dobiju bolji javni prevoz, a tokom proleća u ovom naselju počeće rekonstrukcija ambulante vredna sedam miliona dinara.

ОБНОВА АМБУЛАНТЕ СЛЕДЕЋЕГ ПРОЛЕЋА: Заменик градоначелника Весић са житељима малог мокрог луга на Звездари

Građani bi trebalo da učestvuju u izradi Plana detaljne regulacije, Foto Novosti

Ovo je juče najavio zamenik gradonačelnika Goran Vesić, koji je u svojoj pokretnoj kancelariji obišao ovaj kraj.

Sa žiteljima naselja je dogovoreno da će se uraditi snimanje kompletnog javnog prevoza, odnosno linija 20 i 312 kako bi se napravio optimalniji vozni red.

- Zamolio sam građane da zajedno sa nama učestvuju u izradi Plana detaljne regulacije Velikog Mokrog Luga koji omogućava da se konačno ovde uvede urbanizam i da se radi sve u skladu sa urbanističkim parametrima - rekao je Vesić.

- Takođe, obavestio sam ih da smo od nadležnog ministarstva dobili novac, oko 24 miliona dinara za prvu fazu rekonstrukcije Stepinog gaja. Preneo sam im i kada počinje izgradnja mokroluškog kolektora i kako će se u etapama rešavati problem kanalizacije.

Prema rečima zamenika gradonačelnika, dat je nalog "Vodovodu i kanalizaciji" da uradi kompletno snimanje mreže jer je vodovod ovde građen šezdesetih godina i vreme je za njegovu rekonstrukciju.

Autobus

OPŠTINSKI uslužni centar trebalo bi da se napravi u zgradi mesne zajednice. Kao i da se uvede školski autobus jer je ovo razuđeno mesto i nije normalno da deca pešače kilometar i po ili dva do škole.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)