PREMINUO SLAVOLJUB RISTIĆ RILE: Veliki humanitarac i podvižnik "Novosti" izgubio bitku sa koronom

G. N.

10. 10. 2021. u 18:07

VELIKI humanitarac i podvižnik "Večernjih novosti" Slavoljub Ristić Rile, preminuo je u noći između subote i nedelje u 43. godini. Iako se borio za živote mnogih, prikupljajući novac za njihovo lečenje, ličnu borbu sa korona virusom, nije uspeo da dobije.

ПРЕМИНУО СЛАВОЉУБ РИСТИЋ РИЛЕ: Велики хуманитарац и подвижник Новости изгубио битку са короном

Foto D. Milovanović

Rile je sa svojim timom pokrenuo mnoge akcije pomoću kojih je prikupljen novac za lečenje dece obolele od teških bolesti. Zbog toga je i bio dostojan plakete "Najplemenitiji podvig godine" u junu ove godine. Svojim nesebičnim angažovanjem, pomogao je lečenje mališana Sofije, Minje, Gavrila, Petra, Une.

Do poslednjeg dana borio se i za svoj klub, budući da je bio na čelu marketing tima OK "Tent" iz Obrenovca. Zahvaljujući njegovim idejama i promocijama odbojke, punila se dvorana SKC i Obrenovac je još više zavoleo ovaj sport.

Ovaj heroj iza sebe je ostavio suprugu i dve ćerke.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)